Donorer 2018

2018 auktionen sikrer nødhjælp til syriske flygtninge i nærområderne.

 

Aamaans Logo 

Aamaans

Aamanns er kendt for at revitalisere og opdatere det danske smørrebrød til en tidsløs og overraskende, men stadig genkendelig form, hvor smagen er i højsædet. Selvom Aamannss smørrebrød udspringer af den klassiske tradition, er vi ikke bange for at udfordre de gængse normer, og arbejder konstant med at tilføre nye idéer og smagssammensætninger.  Respekten for kokkehåndværket er en drivende kraft, der indebærer, at vi laver tingene fra bunden, og af ordentlige råvarer. Vi vælger derfor selv at sylte, braisere, stege, og bage. Frugt og grøntsager er i sæson, fisken er bæredygtig, og kødet kommer fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom korn og mejeriprodukter er økologiske.
Aamanns 1921 og Aamanns Etablissement tilbyder restaurantoplevelser.


Aamanns Deli tilbyder smørrebrød som take away og in house.
Aamanns Køkken tilbyder highend frokostordning og events for op til 200 gæster.

 

Se mere på www.aamanns.dk 

 

 Anholt Kro Logo    

Anholt Kro- En traditionel kro i bedste forstand

Anholt kro er en kro, der drives på traditionel vis, og som åbner hver dag kl. 8, hvor der tilbydes stor morgenbuffet. Kroen har åbent det meste af året. Krostue, café og terrasse er rammen for dagens gang på kroen, hvor man også kan tjekke mailen i net-cafeen. Køkkenet er traditionelt dansk madlavning fra bunden med fisk og skaldyr fra havet omkring øen, som på trods af sin enkelthed bliver berømmet af både sommergæster og anholtere.

 

Læs mere på: www.anholtkro.dk

 

 

 

Aros Logo

ARoS – Kunstens centrum i Skandinavien

I hjertet af Aarhus ligger ARoS Kunstmuseum, der er en af Nordeuropas største kunstmuseer og som udgør det mest besøgte kunstmuseum i Skandinavien. ARoS har fire store særgallerier, et ARoS Focus-galleri og en etage med installationskunst. I hvert galleri præsenterer ARoS kunst fra museets samling eller af nationale og internationale kunstnere som for eksempel Grayson Perry, Robert Mapplethorpe, Joana Vasconcelos, Bill Viola, Olafur Eliasson, Paul McCarthy, Shirin Neshat, Lucian Freud og Francis Bacon.

 

Se mere på www.aros.dk  

 

 Avernax Logo

Avernax Festival

Øliv + øl + lokale fødevarer + musik = Danmarks hyggeligste festival. All inclusive, oven i købet.
Avernax afholdes på det idylliske område ved Munke Strand på Avernakø — en aflang perle i det sydfynske øhav. Her forenes det bakkede landskab, strand og vand på smukkeste vis. Festivalen er 100% foreningsejet og non profit. Alt overskud går til afholdelse af festivalen og støtte af det lokale ø-liv. 

 

Læs mere om festivalen på www.avernax.dk

 

 Babydreamer Logo

Baby Dreamer

Minimalistisk og funktionelt dansk design. Baby Dreamer pusletasken er designet af Matilde Ø. Hansen, som har et skarpt blik for både minimalisme og funktionalitet i ét og samme produkt.
Baby Dreamer opstod da Matilde bemærkede et hul i markedet for pusletasker; nemlig kønsneutrale, minimalistiske og multifunktionelle tasker. Ønsket var desuden at skabe en helt almindelig taske, som også kan bruges efter babyalderen, for dermed at øge levetiden for produktet og dermed forhindre unødigt spild.

 

Læs mere på www.babydreamer.dk

 

 

 Bobles Logo

bObles

Siden det første tumlemøbel kom til verden i 2006, har bObles fået international anerkendelse og er blevet hædret med flere designpriser, men missionen er forblevet den samme: at skabe møbler der motiverer børn til bevægelse. bObles søger at gøre leg og læring sjovt samtidig med at børn i alle aldre bl.a. kan træne og styrke deres finmotorik.

 

Læs mere på: www.bobles.dk

 

 

 

 

 La Glace Logo

Conditori La Glace

Conditori La Glace er Danmarks ældste og nok også bedste konditori. Konditoriet blev grundlagt 8. oktober 1870 midt i det gamle København og har gennem 6 generationer været leverandør af livskvalitet til københavnerne og andet godtfolk. Det vil glæde dem at byde dig velkommen i de smukke gamle lokaler, hvor De kan opleve ægte kagekunst eller bringe de traditionsrige kager med hjem til kaffen.

 

Læs mere på www.laglace.dk

 

 

 Crossfit Copenhagen

Crossfit Copenhagen

Vi ønsker at gøre Danmark sundere og stærkere. Med grundlægningen af den første og største CrossFit box i Danmark, er fundamentet for et solidt og vidtfavnende netværk af crossfittere skabt. Vi er utroligt stolte af at være de første, der kan bringe CrossFit til Danmark, er meget glade for at kunne tilbyde CrossFit-træning til alle. Vi har uddannede CrossFit-instruktører, der har mange års erfaring inden for fysisk træning og eliteidræt. Vores sportslige baggrunde spænder vidt fra klatring og skiløb til kampsport og yoga over til boldspil, vægtløftning og vandsport. På trods af vores forskellige interesser i idrætten, har vi alle fundet CrossFit, og vi er alle blevet overbevist om CrossFits kvalitet igennem træningens art, og de resultater den leverer. 

 

Læs mere på www.crossfitcopenhagen.dk

 

 

 Duffy Boats Copenhagen Logo

Duffy Boats Copenhagen

Duffy Boats Copenhagen tilbyder private bådture og havnerundfart i Københavns havn. Duffy bådene er alle overdækkede med transparente sider, hvilket sikrer man altid sidder i komfort. Der er plads til 8 eller 11 personer rundt om bordene i en Duffy- og der er altid en skipper inkluderet i prisen. Lad vores skipper vise jer rundt i Københavns havn og mens I nyder komforten i en Duffy!

 

Læs mere påwww.duffyboats.dk

 

 

 Eraora

ERA ORA

Den Italienske Michelin restaurant Era Ora har ligget i hjertet af København i 35 år. I 2018 har de fået deres velfortjente toogtyvende Michelin stjerne. Era Ora er omgivet af en italiensk atmosfære med et dygtig tjenerhold og et kreativt køkken. Med en stor kærlighed til de bedste italienske råvarer og madtraditioner, har stifterne Elvio og Edelvita, som de eneste en italiensk Michelin restaurant i Danmark sidste år blev kåret til: Verdens Bedste Italiensk restaurant, udenfor Italien af Gambero Rosso Magazine. Elvio begyndte, som en af de få danskere at investere i italiensk vin i 1980’erne. I dag er resultatet en unik vinsamling på 90.000 flasker – Den får du nu fornøjelsen af at smage og samtidig høre på de spændende fortællinger om vine og hvordan restauranten fandt sted.

 

Læs mere på www.eraora.dk

 

 

 Eske Kath

Eske Kath

Eske Kath (f. 1975) bor og arbejder i København. Kunstneren er repræsenteret på gallerier i Los Angeles, New York og København. Herhjemme har han udført flere offentlige opgaver som for eksempel udsmykningen af Frederik VIII’s palæ, Anstalten ved Herstedvester samt udsmykning af flere danske retssale. Herudover har Eske Kath haft følgende soloudstillinger:

Skibet 2017, Vanishing Point 2017, Neighbors II 2016, Neighbors 2015, Arena 2014, Arena II 2014,Blackboard Sunset 2013, Blackboard Jungle 2012,Der var huse overalt 2011, There are houses everywhere 2011, Namazu-Eclipse 2009, Namazu-Event 2008, Gravity 2007, Hurricane Party 2006,My Tsunami 2003.“

 

Se mere på www.eskekath.dk

 

 

 Folketeatret Logo

Folketeatret Nørregade

Folketeatret er helt bogstaveligt hele Danmarks teater! De har til huse på Nørregade men turnerer samtidig rundt med deres forestillinger i hele Danmark. Folketeatret på Nørregade er Danmarks ældste folkelige teater. I 2007 rundede det 150 år. 
På teatret har de tre scener: Store Scene; en klassisk teatersal med plads til 568 publikummer, Hippodromen; et nyere og mere fleksibelt scenerum med plads til 165 publikummer, og Snoreloftet; med plads til cirka 80 publikummer. De har altid nye forestillinger på plakaten som de glæder sig til at fremføre på selve teatret og ude i det danske land.

 

Læs mere på: www.folketeatret.dk

 

 

 

 Ganni

GANNI

GANNI er et dansk modebrand med hovedkontor i hjertet af København. GANNI er familieejet og har siden 2009 været drevet af Kreativ Direktør Ditte Reffstrup og Direktør Nicolaj Reffstrup. Brandet er repræsenteret i mere end 400 af verdens bedste internationale retailer-butikker samt i 18 egne konceptbutikker i Danmark, Norge og Sverige.

 

Læs mere om modebrandet Ganni og se kollektionerne på www.ganni.com

 

 

 Goboat Logo

GoBoat

GoBoat er en unik og intim mulighed for at nyde vores smukke by fra vandsiden! Sejl ud i havnen med folk du holder af. Vær din egen kaptajn på vores hyggelige solcelledrevne picnicbåde. Vi glæder os til at byde dig velkommen og lade dig blive en del af vores livsbekræftende maritime univers, der bobler af good vibes, bæredygtighed og kærlighed.

 

Se mere på www.goboat.dk

 

 

 

 

Gram Slot Logo

Gram Slot

Sanne og Svend Brodersen købte Gram Slot i 2007, efter det havde stået tomt i 25 år. Siden da har de skabt en alsidig virksomhed, der omfatter events som koncerter, fester, kurser og konferencer samt et stort økologisk landbrug. Familien bor i slottets ældste fløj, østfløjen, der blev bygget omkring 1470, mens syd- og vestfløj er offentligt tilgængelige og bruges til rundvisninger, fester og kurser.

Avlsgården, der hører til slottet er nænsomt restaureret og omdannet til koncertsal, hotelværelser, gårdbutik, café & restaurant, slotskøkken og eventplads, hvor der er plads til 50.000 gæster.

 

Se mere på www.gramslot.dk

 

 

 Groen Koncert Logo

GRØN KONCERT

Grøn Koncert er en koncertturné arrangeret af Muskelsvindfonden og Tuborg. For 35 år siden fandt de to organisationer sammen på idéen om at skabe et velgørenhedsarrangement i form af koncerter i fri luft. Siden da er overskuddet fra Grøn Koncert hvert år gået til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe bedre livskvalitet for mennesker med muskelsvind og deres pårørende, samt fondens indsats for at skabe plads til forskelle i samfundet.

Grøn Koncert er Nordeuropas største koncertturné af sin art. Hvert år strømmer mange tusinde publikummer gennem indgangen til de i alt otte koncerter rundt i sommerlandet. I 2018 afvikles Grøn Koncert fra d. 19. – 29. juli.

 

Læs mere om Grøn Koncert og årets artister på www.groenkoncert.dk 

 

 

 Henrik Vibskov Logo

Henrik Vibskov

Henrik Vibskov er designer, kurator og professor på Designskolen Kolding, og har over 30 modekollektioner bag sig. Han er et internationalt kendt navn, der har deltaget og udstillet på adskillige designmesser, festivaler og museer heriblandt Milan Design Week, MoMA i New Yorks og ICA i London. Henrik Vibskovs tilgang til designfaget handler i høj grad om at afsøge alle former for kreativitet uden at lade sig begrænse. Han skaber universer frem for kollektioner og hans designs skal derfor ses i en større kontekst.

 

Se mere på www.henrikvibskov.com

 

 

 Jesper Holm Logo

Jesper Holm Design & Møbelsnedkeri

Der er lavet møbler i 8000 år, alt er opfundet. Han opfinder ikke nyt, men forenkler gamle modeller. Han finder inspiration i gamle møbler og laver sin egen fortolkning. Han finder inspiration i naturens konstruktioner, i håndværket og vore forfædres og naturfolks simple redskaber, i vikingeskibe og i alt der er lavet optimalt. Han forenkler yderligere og laver det til et tidssvarende produkt, der kan fremstilles på sit snedkeri. Alt bliver lavet på hans snedkeri syd for København. Møblerne fremstilles som en kombination af moderne produktion og traditionelt møbelsnedker håndværk. Alle møbler overfladebehandles efter gamle traditionelle metoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt. Ved korrekt vedligeholdelse holder dine Jesper Holm møbler hele livet.

 

Læs mere på: www.jesper-holm.dk

 

 

 Kysthusene Logo

Kysthusene Gilleleje

Kysthusene byder på alle muligheder for at holde en anderledes konference med størst mulig succes.

Stedet har plads til mere end 200 deltagere i moderne og lyse konferencelokaler, som alle har direkte udgang til den skønne natur der omgiver centeret. Uanset hvor turen går hen herfra, melder den nordsjællandske natur sig med skov, strand og marker. Særligt naturen omkring Kysthusene er noget helt specielt, som værnes om og som har givet inspiration til at arbejde grønnere i alle led.

Som konferencedeltager hos Kysthusene vil du opleve den gennemgående grønne linje – miljøvenlighed er nøgleordet, og et nyt jordvarmeanlæg i brug. Endelig har Kysthusene fokus på bæredygtig rengøring, lavenergiforanstaltninger samt sunde, økologiske råvarer.

 

Se mere på www.kysthusene.dk

 

 

 Lindhardt Og Ringhof Logo

Lindhardt og Ringhof

 

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof udgiver omkring 600 bøger om året. Lindhardt og Ringhof udgiver dansk og oversat skønlitteratur, kogebøger, faglitteratur, kulturlitteratur, debatbøger og biografier.

 

Læs mere på: www.lindhardtogringhof.dk

 

 

  Live Nation Logo

Live Nation

Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau og producerer omkring 250 koncerter årligt fra små club shows til stadion shows.

 

Læs mere her: www.livenation.dk

 

 

 Meyers Madhus Logo

Meyers Madhus

I Meyers Madhus kan madelskere i alle aldre lære at bage så englene synger, komme på opdagelsesrejse i det nordiske køkken og blive fortrolig med verdens andre store køkkener. Du får ny inspiration til dit fiskekøkken og kan blive pølsemager, sovsemester, isdronning, chokoladekonge og komme med os på skattejagt i naturen. Kort sagt: Lær at lave bedre mad resten af livet.

Se mere på www.meyersmad.dk

 

 

 

 Christansborg Slot

Nationalmuseet – Christiansborg Slot

Christiansborg Slot er Dronningen Margrethes arbejdsslot og danner rammen om hendes officielle rolle. Kom på besøg i den del af slottet der bruges af Dronningen til statsbesøg og gallamiddage og som til daglig er åben for besøgende. Historien omkring Christiansborg Slot formidles af Kongelige Slotte der bestyres af Nationalmuseet.

 

Se mere på www.kongeligeslotte.dk

 

 

 Randers Regnskov Logo

Randers Regnskov

Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, hvor deres målsætning er, at et besøg skal være en totaloplevelse. Som gæst færdes du i samme rum og i det samme varme fugtige klima som hovedparten af deres dyr og planter. Dyrene vil snart gemme sig bag grene og klipper og snart komme så tæt på, at du kan se det sorte under deres negle eller mærke suset fra deres vinger.

 

Læs mere på www.regnskoven.dk

 

 

 

Relae Logo

Relæ Community


Relæ laver fokuseret, velsmagende mad uden dikkedarer. Alt er skåret ind til benet uden andre rammer end de få, der hænger på væggene. Enkel kvalitet er førsteprioritet, lækre detaljer følger lige efter. Vi har valgt at være certificeret økologiske, fordi det er det hele værd. Og vinene? Vi håndplukker dem, naturligvis, I skænker dem.


Læs mere på www.restaurant-relae.dk

 

 

 

 Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival

Roskilde Festival er Nordeuropas største kultur- og musikfestival og har eksisteret siden 1971. Roskilde Festival er en non-profit organisation bestående af omkring 50 fuldtids ansatte og tusinder af frivillige hænder, der arbejder som organisation for at støtte initiativer til fordel for børn og unge samt humanitært og kulturelt rettet arbejde.

 

 

Se mere på www.roskilde-festival.dk

 

 

 Sofia Manning Logo

Sofia Manning


Sofia Manning er coach og forfatter til en række bøger, herunder bestselleren ”Coaching” fra 2001. Hun er desuden grundlægger af Coachingvirksomheden Manning Inspire, som gennem årene har uddannet godt 4000 coaches. Manning Inspires uddannelser og Sofias øvrige kurser, retreats og workshops har til huse i Sofia Hus på Frederiksberg. Sofia Manning vil af mange være kendt fra Go’ Morgen Danmarks Karrierepanel, som klummeskribent i Alt for Damerne, fra programmer på P1 samt en lang række artikler i diverse aviser og tidsskrifter.

 

Læs mere på www.sofiamanning.dk

 

 

 Stromma Logo

STROMMA

Stromma Danmark driver kanalrundfarten og Hop On – Hop Off busserne i København og sørger dagligt for at turister såvel som dansker for en oplevelses for livet. Den originale kanalrundfart fra 1904 sejler dagligt igennem de hyggelige kanaler og havnen og viser og fortæller gæsterne om Københavns historie, livet i byen og alle de nye og originale bygninger langs vandfronten. Hvis man ønsker at planlægge sin egen rute er det muligt at leje en båd og opleve København på sin helt egen måde.

Stromma Danmark er en del af Stromma Tourism & Sjöfart AB – en af de største oplevelsesvirksomheder i Nordeuropa med afdelinger på 13 destinationer.  

 

Læs mere på www.stromma.dk

 

 

 Tom Rossau Logo

Tom Rossau

Selvlært møbeldesigner Tom Rossau startede sin karriere I kælderen I hans forældres hus I Fårevejle. Siden 2004 har Tom Rossau hovedsageligt arbejdet med naturtræ og selvom brandet er hastigt ekspanderende, holder det fast i kernen af det oprindelige design, som primært har fokus på udarbejdelsen af lamper.

 

Se mere på www.tomrossau.dk

 

 

 Vi Skilter Logo

Vi Skilter


Viskilter.dk leverer alt indenfor skilte, bilreklame og storformat tryk. Med over 10 års erfaring, kan Vi Skilter løse alle opgaver, store som små.  Den miljøvenlige produktion ligger i Brøndby, tæt på København og fungerer samtidig som underleverandør til andre skiltevirksomheder.

 

Læs mere på www.viskilter.dk

 

 

 Yoga Vesterbro Logo

Yoga Vesterbro


Yoga Vesterbro danner de hyggelige og æstetiske rammer for at sammensætte netop den praksis, som gør en forskel for dig. Vi tror nemlig på, at yoga i sin essens er terapeutisk og kan skabe forandringer i dit liv, der rækker langt ud over yogamåtten.

Du kan sammensætte din praksis af forskellige yoga stilarter: fra muskelstyrkende og flowbaserede klasser til meditative, yinbaserede hold. Alt for at skabe en en optimal praksis, som er varierende, tilpasset de skiftende sæsoner i livet og årstiderne.

Fælles for undervisningen er en nytænkende og holistisk tilgang til yoga, hvor du bliver guidet til at udforske kroppen og sindets potentiale. Der er plads til 22 elever pr. hold, hvilket gør at der er tid til den enkelte og skaber den intime og nærværende stemning, som yogastudiet er kendt for.

Vi stiller alt yogaudstyr til rådighed, så du skal blot ankomme i behageligt tøj, eller skifte i studiet.

 

Se mere på www.yogavesterbro.dk

 

 

 Yvonne Kone Logo

 Yvonne Koné

Yvonne Koné har etableret sig som en af Danmarks mest prominente designere inden for luksuriøse lædervarer og accessoires, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og håndværk. Med udgangspunkt i idealet om at det simple er smukt, sofistikeret og tidløst, skaber Yvonne Koné nye klassikere til din garderobe.

 

Se mere på www.yvonnekone.com