Donorer 2017

2017 auktionen sikrede nødhjælp til syriske flygtninge i nærområderne.

 

Anholt

 

Anholt Kro- En traditionel kro i bedste forstand

 

Anholt kro er en kro, der drives på traditionel vis, og som åbner hver dag kl. 8, hvor der tilbydes stor morgenbuffet. Kroen har åbent det meste af året. Krostue, café og terrasse er rammen for dagens gang på kroen, hvor man også kan tjekke mailen i net-cafeen. Køkkenet er traditionelt dansk madlavning fra bunden med fisk og skaldyr fra havet omkring øen, som på trods af sin enkelthed bliver berømmet af både sommergæster og anholtere.

 

Læs mere på: www.anholtkro.dk

 

Logo Normal

Bellevue Teatret

 

Bellevue Teatret er et teater på Strandvejen i Klampenborg, der årligt besøges mere end 100.000.

Teatret blev indviet i juni 1936 som et sommerteater, hvilket ses ved det blå-hvid stribede lærred på væggene, ligesom scene og balkoner er beklædt med bambus. Bygningen er tegnet af Arne Jacobsen i funktionalistisk stil og er ud over at være et af hans hovedværker samtidig et af de fornemste eksempler på Bauhaus-arkitektur herhjemme. Teatret har haft status af egsnteater i Gentofte Kommune og  blev i 1988 fredet af Kulturarvsstyrelsen. En større istandsættelse blev gennemført i perioden maj 2001 til maj 2002.

 

Læs mere på: www.bellevueteatret.dk

 

 Bobles Logo2 bObles

 

Siden det første tumlemøbel kom til verden i 2006, har bObles fået international anerkendelse og er blevet hædret med flere designpriser, men missionen er forblevet den samme: at skabe møbler der motiverer børn til bevægelse. bObles søger at gøre leg og læring sjovt samtidig med at børn i alle aldre bl.a. kan træne og styrke deres finmotorik.

 

Læs mere på: www.bobles.dk

 

 

 Logo Bodenhoff Bageri

 

I 6 generationer har Bodenhoff`erne været bagere og konditorer:


1963 - 1969 1. august: Første butik på Gl. Køge Landevej i Hvidovre
1968 28. Februar: Butikken på Bellahøjvej åbnede
1990 - 1. marts: Butikken på Finsensvej åbnede
2007 - juni: Bageriudsalg i SuperBest Domus Vista
2010 9. juni: Bageriudsalg i Hellerup (Rotunden)
2012 - 14. sept: Bageriudsalg på Borups Allé på Frb
 2014 - 23. nov: Bageriudsalg på Matthæusgade 50 Vesterbro

 

Læs mere på: www.bodenhoffs.dk

 

 

 Brewpub

 

 

Brewpub

 

Brewpub København har, med eget Bryggeri, Pub og Restaurant, samlet passionen for øl og gastronomi under overskriften 'Det Nye Danske Ølkøkken'. Du finder Brewpub ca. 50 meter fra Rådhuspladsen.

 

Læs mere på: http://brewpub.dk/

 

 

 Caneline

Cane-line A/S

 

Cane-line er et dansk designfirma med 25 års erfaring inden for udvikling og produktion af komfortable havemøbler og indendørs møbler. Missionen er den samme over hele verden – at gøre livet let og dine frirum værdifulde. Cane-lines møbler kan købes i mere end 90 lande og sætningen "Life made comfortable" er essensen af Cane-line. Fokus er på høj komfort og unik kvalitet, og produktionen foregår med stor respekt for miljø og mennesker.

 

Læs mere på: www.cane-line.dk

 

 

 Cropped Carl Mar Banner New Carl-mar Møller

 

Leder af  Par, Sexolog og Psykoterapeut Skolen, hvor han har uddannet mere end 400 terapeuter siden 1985. Carl-Mar Møller har udgivet 12 bøger om mænd, kvinder, børn, kollegaer, energi, selvværd og kropspyske terapi. Han har siden 1996 solgt over 40.000 bøger.

 

Læs mere på: www.carl-mar.dk

 

 

 Center Air Pilot 

Center Air Pilot Academy

 

Center Air Pilot Academy er Skandinaviens største udbyder af den professionelle pilotuddannelse. Piloter uddannede fra Center Air Pilot Academy arbejder for luftfartsselskaber i både Danmark og resten af verden, direkte efter deres endte uddannelse skolen.

 

Læs mere på: www.centerair.dk

 

 

 Laglace Conditoriet La Glace

 

Conditori La Glace er Danmarks ældste og nok også bedste konditori. Konditoriet blev grundlagt 8. oktober 1870 midt i det gamle København og har gennem 6 generationer været leverandør af livskvalitet til københavnerne og andet godtfolk. Det vil glæde dem at byde dig velkommen i de smukke gamle lokaler, hvor De kan opleve ægte kagekunst eller bringe de traditionsrige kager med hjem til kaffen.

 

Læs mere på: www.laglace.dk

 

 

 691 302786 3222 

David K

 

David Krarup er ejeren af Herrernes Magasin og ophavsmanden bag et koncept, der forener den gode kvalitet og service med en fornuftig pris. I dag er hans butik kendes som Danmarks største leverandør af Butterfly. I dag påklæder Herrernes Magasin enormt mange tv-værter og styler dem til tv-shows samt erhvervsledere inden pressemøde og generalforsamlinger. I al beskedenhed anser de dem selv som eksperter indenfor jakkesæt og bryllupstøj. David Krarup optræder ofte på landsdækkende tv med råd og vejledning til nationen om hvordan vi sikrer os at gentlemanden kommer frem i påklædningen. 

 

Læs mere på: www.davidk.dk

 

 

 Logo 1

Det Flydende Teater

 

Det Flydende Teater har siden etableringen i 2005 skabt ny dansk dramatik, som stiller skarpt på Danmarks største kulturpersonligheder. I centrum har blandt andre været J.P. Jacobsen, Karen Blixen, Henrik Nordbrandt, Asger Jorn og Naja Marie Aidt.

Forestillingerne er portrætter fortalt gennem kunstnernes egne værker. De har udviklet et kraftfuldt koncept, hvor forestillingerne spiller i nye omgivelser. Teatret, lyrikken, billedkunsten, musikken og stedet kan på hver deres måde tale til vores følelser, og når kunstarterne får lov til at spejle sig i hinanden, opstår noget helt unikt, som begejstrer publikum og anmeldere. Alle forestillinger er nyskrevne – og for de musikdramatiske forestillingers vedkommende også nykomponerede.

 

Læs mere på: www.detflydendeteater.dk

 

 

 Billedresultat for madstitch sewn art logo Ditte Sørensen

 

Madstitch er en original sewing art og en forunderlig billedverden fuld af overraskelser udviklet af tekstilkunstner Ditte Sørensen. Ditte syer billeder på symaskine og forener ældgamle håndværkstraditioner med nye medier. Alle original billeder er baseret på enten stof, eller syede papircollager, hvor mange værker indeholder skjulte overraskelser, fx i form af auditive aftryk såsom QR koder med ”spoken words” og andre skæve fortællinger.

 

Læs mere på: www.madstitch.com

 

 

 Billedresultat for Dyrberg Kern DYRBERG/KERN A/S

 

DYRBERG/KERN A/S er et lysende varemærke, der producerer smykker og ure, og som aldrig vil ophøre med at fascinere og friste deres kunder. Missionen er klar: At være det foretrukne valg for moderne og selvsikre kvinder, der ønsker at udtrykke deres stil og deres skønhed. 
Alle DYRBERG/KERNs designs stammer fra deres designstudio i hovedkvarteret i København, hvor et dygtigt team af designere skitserer kollektionerne. DYRBERG/KERNs produkter er håndlavede og gennemgår mange forskellige processer: fra støbning, polering og belægning af metalbasen til håndfletning af læder, slibning, polering og montering af halv-ædelsten og krystaller. Endelig samles de mange forskellige elementer af det enkelte smykke.

 

Læs mere på: www.dyrbergkern.dk

 

 

 Logo Ep Elefantprint.dk

 

Bag Elefantprint.dk står Illux A/S, som har specialiseret sig i at designe og producere vægdekoration af allerhøjeste kvalitet. Denne kvalitet opnås igennem de rette kompetencer og erfaringer samt ved brug af markedets ypperste materialer og printteknik. Denne know-how er nu overført til Elefantprint.dk, så de derved kan levere plakater, bannere, displaysystemer og meget mere i samme fine kvalitet og til en yderst konkurrencedygtig pris.

 

Læs mere på: www.elefantprint.dk

 

 

 Elvang Dk  ELVANG

 

Elvang er en fairtrade certificeret design virksomhed, og er navnet bag plaider, puder, tørklæder og andre tekstiler af højeste kvalitet. Elvangs vision er at kombinere det bedste fra to verdener: en af verdens fineste fibre fra den peruvianske alpaka med et nutidigt skandinavisk design. Resultatet er stilrene og moderne gaver, fremstillet med integritet og stolthed.

 

Læs mere på: www.elvang.net

 

 

 Findahls Findahls Møbelfabrik A/S

 

Findahls Møbelfabrik producerer dansk kvalitets møbler. Vores mål er dansk design og dansk produktion i et bæredygtigt miljø. I 1950'erne og 60'erne var "Made in Denmark" et æresbegreb som blev taget meget alvorligt. Hos Findahls, har de aldrig glemt dette kvalitetsbegreb.

 

Læs mere på: www.findahls.dk 

 

 

 Yxqwbscthvcydij2qrz7 Folketeatret Nørregade

 

Folketeatret er helt bogstaveligt hele Danmarks teater! De har til huse på Nørregade men turnerer samtidig rundt med deres forestillinger i hele Danmark. Folketeatret på Nørregade er Danmarks ældste folkelige teater. I 2007 rundede det 150 år. 
På teatret har de tre scener: Store Scene; en klassisk teatersal med plads til 568 publikummer, Hippodromen; et nyere og mere fleksibelt scenerum med plads til 165 publikummer, og Snoreloftet; med plads til cirka 80 publikummer. De har altid nye forestillinger på plakaten som de glæder sig til at fremføre på selve teatret og ude i det danske land.

 

Læs mere på: www.folketeatret.dk

 

 

 Happyhello Logo Nyt HappyHello

 

Hos HappyHello kan du hver måned bestille en kuffert fyldt med lækre produkter, som udfordrer og udvikler dit barn gennem kreativ leg. Du kan blive en del af HappyHello-familien, hvis du er gravid eller har et barn på op til 6 år. Du kan med dit HappyHello medlemskab få erfarne eksperter til at tilpasse din kuffert ud fra dit barns køn og udviklingsstadie. Du har også mulighed for selv at sammensætte din kuffert ud af alle vores produkter, som du som en del af familien får eksklusiv adgang til og til markedets aboslut bedste priser. 


Læs mere på: www.happyhello.dk

 

 

 Izabelcamille 

Izabel Camille

 

Izabel Camille Jewelry er stolte af at være en del af den skandinaviske design tradition, som er kendt for høj kvalitet og enkle smukke designs. Grundlagt af to kvinder har det været design-idéen at udvikle smukke og trendy smykker til alle kvinder, som drømmer om fashion smykker til en rimelig pris. Izabel Camilles designudtryk er eksklusivt og sofistikeret med et strejf af helt enkel elegance. Smykkerne er inspireret af det fantastiske skandinaviske lys, lyse farver og klassiske geometriske former og linjer.

Med sin lille sketchbog, som følger hende overalt, håndtegner og designer Kamille Vibekke Østergaard alle sine smukke smykker. Skitserne danner grundlag for den videre designudvikling, som sker i samarbejde med dygtige guldsmede i Thailand. Alle smykker er lavet af sterling sølv med det, for Izabel Camille, karakteristiske sandblæste design. 

 

Læs mere på: www.izabelcamille.dk 

 

 

 Jakobolrik  Jakob Olrik

 

Jakob Olrik har vakt opsigt med sine mange kronikker og debatindlæg i Politiken, Information og Euroman, hvor han opfordrer til en sex- og kærlighedsrevolution. 
Jakob Olriks viden kommer fra hans studier af forskellige seksualitetskulturer rundt i verden. Han stiftede Danmarks første sexologuddannelsen og det, kombineret med hans egen selvudlevede seksualitet, har givet ham et unikt indblik i mænd og kvinders kærlighedsliv.

 

Læs mere på: http://jakobolrik.dk

 

 

 Janekoenig Logo Jane Kønig

SMYKKER SIDEN 1989

 

Jane Kønig henter inspiration på sine mange rejser, hvor hun også finder lokale materialer og objekter, gør indkøb af fremmede ting og sager for senere at forene dem med hendes danske baggrund. Alle smykker er håndlavede og fremstilles af lokale materialer som horn, ben og læder kombineret med sølv, guld og halvædelsten og diamanter. Ligeledes tilser hun at produktionen foregår efter fornuftige og bæredygtige principper, både hvad angår guldsmedenes forhold og den måde hvorpå handelsrelationen forvaltes. Jane Kønig har modtaget Wonderful Copenhagen's design pris, Det gyldne Fingerbøl og guldsmedenes Skt. Loyd medalje. Hendes design bliver forhandlet i Europa, USA, Canada og Japan.

 

Læs mere på: www.janekoenig.dk

 

 

 Jesper Holm Design og Møbelsnedkeri Jesper Holm Design & Møbelsnedkeri

 

Der er lavet møbler i 8.000 år, alt er opfundet. Han opfinder ikke nyt, men forenkler gamle modeller. Han finder inspiration i gamle møbler og laver sin egen nye fortolkning. Han finder inspiration i naturens konstruktioner, i håndværket og vores forfædres og naturfolks simple redskaber, i vikingeskibe, og i alt der er lavet optimalt. Han forenkler yderligere og laver det til tidsvarende et produkt, der kan fremstilles på sit snedkeri. Alt bliver lavet på hans snedkeri syd for København. Møblerne fremstilles som en kombination af moderne produktion og traditionelt møbelsnedker håndværk. Alle møbler overfladebehandles efter gamle, traditionelle metoder. Der bruges primært linolie og sæbe, som får træet til at ældes smukt og naturligt.Ved korrekt vedligeholdelse holder dine Jesper Holm møbler livslangt. Læs mere om vedligeholdelse her på hjemmesiden.

 

Læs mere på: www.jesper-holm.dk

 

 

 Kattegatcentret Kattegatcentret Grenaa

 

Uanset om du foretrækker at være tørskoet tilskuer eller blive kastet ud på dybt vand i dykkerdragt, står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser, som vil bide sig fast for altid! Lad dig omringe af hajer, se sælerne boltre sig i deres rette element, ro i kajak på det dybeste ishav og lær mere om, hvordan du passer godt på havets natur. 
I Kattegatcentrets tropiske hajtank danser og pjasker de store rokker i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet, og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd. Stå helt tæt på og få vand i håret - eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne. Kattegatcentrets åbne akvarier byder på et sansebombardement af vandsprøjt, lugte og lyde – og i rørebassinerne kan du ”klappe” en haj, lege gemmeleg med fladfiskene og holde i hånd med søstjerner og krabber. Mød mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr og oplev den unikke hajtræning, hvor du for alvor får indsigt i de fascinerende dyr. Vil du helt tæt på, kan du også dykke ned til hajerne!

 

Læs mere på: www.kattegatcentret.dk

 

 

 Kysthusene Kysthusene Gilleleje

 

Kysthusene byder på alle muligheder for at holde en anderledes konference med størst mulig succes. 
Stedet har plads til mere end 200 deltagere i moderne og lyse konferencelokaler, som alle har direkte udgang til den skønne natur der omgiver centeret. Uanset hvor turen går hen herfra, melder den nordsjællandske natur sig med skov, strand og marker. Særligt naturen omkring Kysthusene er noget helt specielt, som værnes om og som har givet inspiration til at arbejde grønnere i alle led. 
Som konferencedeltager hos Kysthusene vil du opleve den gennemgående grønne linje – miljøvenlighed er nøgleordet, og et nyt jordvarmeanlæg i brug. Endelig har Kysthusene fokus på bæredygtig rengøring, lavenergiforanstaltninger samt sunde, økologiske råvarer.

 

Læs mere på: www.kysthusene.dk

 

 

 Kahler Kähler

 

Siden 1839 har Kähler designet keramik i international klasse i samarbejde med tidens førende kunstnere og kunsthåndværkere. Derved samler Kähler i dag mere end 175 års historie og traditioner i en moderne fortælling om historie, design og håndværk. 

 

Læs mere på: www.kahlerdesign.com

 

 

 Lasse Borg 4944 Bwjpgopt534x800o0 0S534x800 Lasse Borg

 

Lasse Borg er en kunstner som tror på at kunst er et anderledes sprog. En anden måde at kommunikere og udtrykke sig selv igennem evner og refleksioner. Hans arbejder søger at sige noget om eksistens samt fortælle historier om hvordan han ser og opfatter livet og dets smukke modstridende karakter.

 

Læs mere på: www.lasseborg.dk

 

 

 Thomas Flindt Lev-nu v/Thomas Flindt

 

Thomas Flindt er førende ekspert indenfor arbejdsglæde og motivation og har været professionel foredragsholder siden 2003. Derudover har han bl.a. skrevet bogen: "Go' Arbejdsdag - Håndbog i arbejdsglæde".

 

Læs mere på: www.lev-nu.dk

 

 

 Lr  Lindhardt og Ringhof

 

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof udgiver omkring 600 bøger om året. Lindhardt og Ringhof udgiver dansk og oversat skønlitteratur, kogebøger, faglitteratur, kulturlitteratur, debatbøger og biografier.

 

Læs mere på: www.lindhardtogringhof.dk

 

 

 Livenation Live Nation

 

Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau og producerer omkring 250 koncerter årligt fra små club shows til stadion shows.

 

Læs mere her: www.livenation.dk

 

 

 Img 1105 Louise T

 

Louise Thygesen har malet og tegnet siden hun var barn. Hun er uddannet konditor, pædagog og sløjdlærer, og har derfor igennem sit liv altid kunne flette kunsten ind i sit arbejde. Naturen er ankeret i Louises kunst. Hun bruger naturens detaljer og stemninger til at oversætte følelser og budskaber – der er både plads til vildskab og til at skubbe lidt til beskueren. Louise videregiver sin glæde til livet gennem sine motiver, for hende er historie nemlig alt.

 

Læs mere på: www.louiset.dk

 

 

 Monies MONIES

 

Monies er et dansk smykkefirma grundlagt af Gerda & Nikolai Monies. Gennem de sidste 40 år har Monies skabt en helt unik stil med smykker lavet i de fineste naturmaterialer som udtrykker noget ekstravagant, voluminøst og meget feminint på samme tid. Smykkerne er kendt for deres elegance, avantgarde karakter og humor.  Glem alt om antydningens kunst, klædelig beskedenhed, små diskrete øreringe, spæde halskæder og klassiske armbånd, når Danmarks unikke guldsmedepar – Gerda og Nicolai Monies – giver deres bud på tidens smykker. Med et sikkert blik for det ekstravagante, for materialernes iboende potentiale og naturens skatkammer, skaber de innovative kropsskulpturer til dem der tør at skille sig ud fra mængden. Smykkerne fra Monies Jewelry sælges til selvbevidste kvinder og mænd fra deres egne shops over hele verden.

 

Læs mere på: www.monies.dk

 

 

 Logo3

Musikhuset Århus

 

Velkommen til Nordens største Musikhus.

Musikhuset er et unikt koncert- og læringshus på internationalt niveau. En musikalsk smeltedigel, hvor man hver dag kan møde hundredvis af studerende, lærere, professionelle musikere og medarbejdere i Musikhuset.

 

Læs mere på: www.musikhusetaarhus.dk

 

 

 Muuto Logo Medium Muuto

 

Nye perspektiver på Skandinavisk design

Muuto er forankret i den skandanaviske designtradition som er karakteriseret ved vedvarende æstetik, funktionalitet, håndværk og et ærligt udtryk. Ved at udvide denne arv med fremadrettede materialer, teknikker og dristig kreativ tænkning, er deres ambition at give et nyt perspektiv på skandinavisk design. Faktisk kommer deres navn Muuto fra muutos, hvilket betyder nyt perspektiv på finsk. Vi håndvælger førende moderne designere, der er stærke tolke af vores filosofi og derefter kombinere deres talent med det lidenskabelige Muuto kreative team. Du vil genkende deres design, fordi det har muutos. Objekter gjort sublimt gennem nye perspektiver, nydt over hele verden, der repræsenterer det bedste af skandinavisk design i dag.

 

Læs mere på: www.muuto.com

 

 

 51Eea6a5 Eeb5 402B 94Fc 0C2c640baae5 Rwc 0X0x1754x425x1754 Philip Bro

 

Philip Bro Ludvigsen er født i Australien I 1962 og er uddannet på det kongelige danske kunstakademi. Han grundlagde sit eget studio i København og under hans foreløbige korte karriere har han allerede designet imponerende mange produkter og projekter helt fra suburban toge til stearinlys.

 

Læs mere på: www.philipbro.com

 

 

 Billedresultat for pixizoo logo Pixizoo

 

Hos Pixizoo er visionen helt klar: de vil være Danmarks bedste forhandler af baby- og børneudstyr! Det betyder, at I kan finde alt det, der gør livet med baby og børn endnu sjovere, nemmere og fantastisk. Uanset om I er kommende forældre, nybagte eller har mange års erfaring på bagen, har vi det, I lige står og mangler. De ved, at hverdagen i en børnefamilie kan være travl og hektisk. Derfor er deres målsætning, at give dig en så nem, overskuelig og hurtig købsoplevelse som muligt. De er meget bevidste om deres slogan:”Dit univers til børn og babyer”, så du kan finde alle dine ting ét sted og er fri for at bestille mange steder fra.

Pixizoo har stor fokus på kvalitet, funktionalitet og design, så tingene ikke bare har en praktisk funktion, men også er lækre og indbydende for både børn og forældre. Hos Pixizoo finder du derfor alle de lækre og populære mærker inden for alt fra baby- og børneudstyr, børnemøbler, legetøj og alle de andre produkter, der er uundværlige til babyer og børn.

 

Læs mere på: www.pixizoo.dk

 

 

 

Randers Regnskov 

Randers Regnskov

 

Randers Regnskov er en tropisk zoologisk have, hvor deres målsætning er, at et besøg skal være en totaloplevelse. Som gæst færdes du i samme rum og i det samme varme fugtige klima som hovedparten af deres dyr og planter. Dyrene vil snart gemme sig bag grene og klipper og snart komme så tæt på, at du kan se det sorte under deres negle eller mærke suset fra deres vinger.

 

Læs mere på www.regnskoven.dk

 

 

 Lumskebugten Restaurent Lumskebugten

 

Erwin Lauterbach er grundlæggeren af Restaurant Lumskebugten og har - om nogen - været med til at sætte den høje standard for dansk gastronomi siden starten af 80'erne. Grundlaget for vellykket madlavning er at tilgodese det bedste i hver råvare og at fremhæve dens egen smag - og smag er øverst på dagsordenen, når Erwin Lauterbach skaber retterne. 
Sæsonens grøntsager anvendes både som råvare og som enkel, stilfuld dekoration i bordvaser, men først og fremmest som den klare indikator på, at hver enkelt årstid har sit udbud af gode grøntsager. 

 

Læs mere på: www.lumskebugten.dk

 

 

 Logo 03 RosenbergCph

 

Det er RosenbergCphs mål at skabe produkter der har høj kvalitet, er smukke og respektfulde over for miljø samt de mennesker der indgår i produktionen af deres produkter. Hele deres produktion er lokaliseret i Europa, det meste af det befinder sig faktisk i Danmark. RosenbergCph ligger i København og ejes af Anne Rosenberg som designer aller mønstre og produkter.

 

Læs mere på: www.rosenbergcph.dk

 

 

 Rdg   Rosendahl Design Group

 

Rosendahl Design Group er et ledende multi-brand inden for nordisk, tidsløst design. Virksomhedens mission er at skabe nyt design, samtidig med at vedholde respekten for designklassikere, til glæde for forbrugeren og hverdagsæstetikken.

 

Læs mere på: www.rosendahldesigngroup.com

 

 

 Roskilde Roskilde Festival

 

Roskilde Festival er Nordeuropas største kultur- og musikfestival og har eksisteret siden 1971. Roskilde Festival er en non-profit organisation bestående af omkring 50 fuldtids ansatte og tusinder af frivillige hænder, der arbejder som organisation for at støtte initiativer til fordel for børn og unge samt humanitært og kulturelt rettet arbejde.

 

Læs mere på: www.roskilde-festival.dk

 

 

 Sika Design Logo 1 Sika design

 

Siden 1950 har Sika Design skabt håndlavede møbler med komfort, kvalitet og bæredygtighed.

Siden 1950 har Sika Design skabt håndlavede møbler med komfort, kvalitet og bæredygtighed som deres vigtigste krav til design og fremstillingsproces. Deres kurvemøbler afleveres gennem generationer, og på verdensplan er flere hoteller, restauranter og krydstogtskibe indrettet med møbler fra Sika-Design.

 

Læs mere på: www.sika-design.com

 

 

 Skousen Skousen

 

Skousen leverer hårde hvidevarer af høj kvalitet til nok Danmarks billigste priser. Du finder Skousen-butikkerne i hele Danmark, men firmaet sælger også produkter online og tilbyder fri fragt og dag-til-dag levering. Firmaets største force er hands-on-erfaring med produkterne og således er der solgt hårde hvidevarer i over 50 år, hvorfor Skousen har derfor en høj faglig viden og indsigt. Denne viden og indsigt benyttes, i rådgivningen af kunder, så den bliver matchet med det helt rigtige produkt.

 

Læs mere på: http://www.skousen.dk

 

 

 Logo Gif 3 Teatergrad

 

TEATERGRAD – er Københavns og hele Danmarks byrumsteater; et moderne tilgængeligt teater, der er opsøgende og i kontakt med hele samfundet. De har forladt teaterinstitutionens lukkede bygninger, indtaget byen som scene og opsøger publikum dér, hvor de er. Danmark har et væld af spændende byrum, der byder på æstetiske medfortællinger for borgerne, der vil møde levende kunst på moderne og nutidige præmisser. For Teatergrad skal moderne kunst være nærværende og rørende på det nutidige samfunds præmisser.Skabelsen af forestillinger er for Teatergrad en løbende udviklingsproces. Den gode kunstneriske idé til en forestilling kan ikke stå alene. Forestillingerne skal være aktuelle, de skal passe i et relevant byrum, og så skal de ikke mindst være vigtige og betydningsfulde for publikum. De arbejder konstant med, hvordan de kan inddrage byens rum bedst muligt, og hvordan de kan inddrage publikum som medskabende fra starten af processen.

 

Læs mere på: www.teatergrad.dk

 

 

Thithao

Thi Thao

 

 Thi Thao blev etableret I 2012, med inspiration hentet fra grundlæggerens asiatiske rødder. Parret, der i dag står sammen bag brandet, deler en passion for feminint design i eksklusivt kvalitet og er i deres produktion meget miljøbevidste. Hos Thi Thao stræbes der efter produkter, der er komfortabelt og matcher enhver kropstype.  
Hos Tho Thao finder du klassisk inspireret stil, inspireret af Coco Chanels ånd – en stil inspireret af herrefashion, dog uden at miste det feminine islæt.

 

Læs mere på: www.thithao.com

 

 

Billedresultat for Tom Rossau logo

Tom Rossau

 

Selvlært møbeldesigner Tom Rossau startede sin karriere I kælderen I hans forældres hus I Fårevejle. Siden 2004 har Tom Rossau hovedsageligt arbejdet med naturtræ og selvom brandet er hastigt ekspanderende, holder det fast i kernen af det oprindelige design, som primært har fokus på udarbejdelsen af lamper.

 

Læs mere på: www.tomrossau.dk

 

 

 Viskilter Vi Skilter

 

Viskilter.dk leverer alt indenfor skilte, bilreklame og storformat tryk. Med over 10 års erfaring, kan Vi Skilter løse alle opgaver, store som små.  Den miljøvenlige produktion ligger i Brøndby, tæt på København og fungerer samtidig som underleverandør til andre skiltevirksomheder.

 

Læs mere på: www.viskilter.dk

 

 

 Grilleriet Weber Grill Academy

 

På Grill Academy får du og dine kollegaer, samarbejdspartnere, kunder eller andre gæster en anderledes oplevelse, der bryder formen for det traditionelle firmaarrangement – alt sammen i lækre omgivelser og med grillen i centrum. Grill Academy skræddersyr dit arrangement, uanset om det gælder teambuilding, bestyrelsesmøde, jubilæum, produktlancering eller personalefest. Kodeordet er oplevelser.

 

Læs mere på: www.webergrillacademy.dk

 

 

Wedowood

WE DO WOOD


Henrik Thygensen og Sebastian Jørgensen udgør WE:DO:WOOD. De er begge uddannede møbelsnedkere, hvor Sebastians formforståelse oprindeligt kommer fra kunstens verden, har Henrik en bred håndværksmæssig erfaring med. Fælles for de to møbeldesignere er dog ønsket om at flytte grænser og give møbelsnedkerfaget en ny drejning formgivningsmæssigt. Grundtanken bag firmaet er at vise, at formgivning og bæredygtighed kan gå hånd i hånd og at produktionsæstetik aldrig behøver at stå i vejen for brugsæstetik. WE:DO:WOOD handler ikke bare om møbler, men også om holdninger, forandringer og fornuft.

 

Læs mere på: www.wedowood.dk

 

 

Winther 

Winther Cykler A/S

 

A.Winther A/S har stolte traditioner som en af Danmarks ældste cykelfabrikker. Siden etableringen i 1932 har Winther været familieejet – nu i 3. generation. Det startede som en hobby men er i dag en virksomhed hvor kvalitet, sikkerhed og design har højeste prioritet. Gennem mange år har Winther fokuseret på at producere højkvalitets specialkøretøjer til børn og voksne. 
Af innovative produkter fra Winther er Dolphin børneanhænger, Kangaroo familiecyklen som kan danne rammen om et helt nyt cykelliv for den moderne børnefamilie. Og ikke mindst den klassiske trehjulede cykel som mange børn elsker.

 

Læs mere på: www.wintherbikes.com

 

 

Logo 3

Xpress Tryk - Dit Trykkeri

 

Hvis du efterspørger høj service og levering til aftalt tid, er de din oplagte samarbejdspartner. De sætter en ære i at levere Tøj med Tryk, Reklamegaver, Billigt Tryk og Tryksager til tiden. Når service, levering til tiden og professionel rådgivning regnes med, er deres Tryk oftest det billigste.
Tøj med Tryk findes i mange kvaliteter. For dem er det vigtigt at vide, at du får høj kvalitet og god komfort når det gælder din firmabeklædning. Vi har derfor fravalgt at sælge det billigste tøj som ikke kan holde, til fordel for Tøj med Tryk i gode gennemtestet og holdbare kvaliteter. Alt tøj vi forhandler er uden skadelige kemikalier i stoffet.

 

Læs mere på: www.xpresstryk.dk

 

 

 Download Zirkus Nemo

 

– BAGLÆNS MED KETCHER OG STIGE!

2016 blev året, hvor Zirkus Nemo slog nye rekorder med hele 5 måneder på landevejene og i alt 12 danske byer på turnélisten. I 2016 gik Zirkus Nemo over i historien som en sand fest og en såvel kunstnerisk som omfangsmæssig milepæl – og alle sidder nu med tilbageholdt åndedræt og det helt store spørgsmål: hvordan vil zirkusdirektøren mon overgå sig selv igen i fremtiden?

 

Læs mere på: www.zirkus-nemo.dk