Lauritz.com

2017 auktionen - Nødhjælp til syriske flygtninge i nærområderne
 
 

Auktionen er afsluttet!

Auktionen blev afsluttet 21. juni 2017, og der skal lyde et kæmpe tak til alle, der har doneret til dette års auktion. Se donorer 2017 her

I anledningen af FN's internationale flygtningedag den 20. juni, stillede Lauritz.com igen i år deres online auktions-platform til rådighed for at skaffe penge til Dansk Flygtningehjælps omfattende arbejde i verdens brændpunkter. Velgørenhedsauktionen var aktiv på Lauritz.com fra den 9. - 21. juni. 

Syrien - den humanitære katastrofe 

Syrien er på 6. år et af verdens humanitære brændpunkter med væbnede konflikter, som driver millioner af mennesker fra hus og hjem. Konflikten i Syrien skaber enorme udfordringer i hele regionen - ikke mindst i nabolandet Libanon, hvor hver fjerde indbygger er flygtning. Dansk Flygtningehjælp hjælper i øjeblikket omkring 500.000 syriske flygtninge om måneden med de mest basale behov såsom vand, mad og tag over hovedet – og vil, med pengene fra auktionen nå ud til endnu flere.

Om auktionen 2017

Producenter, firmaer, butikker, designere, kunstnere, kunsthåndværkere og privatpersoner har doneret effekter og oplevelser til Dansk Flygtningehjælps hjælpearbejde Syrien og nærområder, og pengene rækker langt.

For 1000 kroner kan Dansk Flygtningehjælp fx give:

  • Drikkevand til 250 flygtninge i en måned
  • Tøj og tæpper til fem syriske flygtninge

For flere oplysninger

Kontakt Jens Engedal på jens.engedal@drc.dk