AUKTION PÅ LAURITZ.COM TIL FORDEL FOR SYRIENS FLYGTNINGE

Nåede du heller ikke at skaffe en billet til Roskilde? Eller har du brug for kvalitetstid med din partner på et af Danmarks smukke slotte? Så er det nu du skal slå til! Og hvorfor ikke gøre det i en god sags tjeneste? Gå ind og byd på Dansk Flygtningehjælps velgørenhedsauktion på Lauritz.com fra den 7. til den 21. juni. 2018.

OM AUKTIONEN 2018

Dansk Flygtningehjælp afholder auktionen i anledning af FN’s internationale flygtningedag, World Refugee Day, den 20. juni. Her sætter Dansk Flygtningehjælp særligt fokus på Syriens flygtninge, der lige nu flygter fra en af vor tids største humanitære katastrofer. Virksomheder, organisationer og enkeltpersoner har doneret deres fedeste produkter, arrangementer eller oplevelser til vores auktion og pengene går til Dansk Flygtningehjælps indsats i og omkring Syrien. Se hvem donerer i 2018

Du har blandt andet mulighed for at byde på billetter til Roskilde Festival eller et par lækre sko fra Ganni. Du kan også byde på en overnatning og middag for to på Gram Slot, eller en frokost for to på Michelin-restauranten Era Ora samt mange flere spændende oplevelser.

Auktionen afholdes i samarbejde med auktionssiden Lauritz.com, som har været en tæt samarbejdspartner gennem flere år. Gå ind og byd på auktionen fra 7. juni 2018 på Lauritz.com her:

Byd på auktionen her 

FOR FLERE OPLYSNINGER

Kontakt Camilla Juul Kjærgaard fra Dansk Flygtningehjælp for at donere eller for yderligere information.