Innovative shelters åbner nye markeder

EverShelter og Dansk Flygtningehjælp har i flere år samarbejdet om at lave værdige og omkostningseffektive boligløsninger til flygtninge.

Innovative Shelters

Lifeshelters sættes op i Irak.

Med 65 millioner mennesker på flugt eksisterer der et naturligt og akut behov for husly. Mere end 500.000 telte og andre midlertidige boligløsninger udskiftes årligt. Randers-virksomheden EverShelter har specialiseret sig i at udvikle holdbare, miljøvenlige og sikre shelters til flygtninge. Visionen er at levere en både værdig og omkostningseffektiv løsning på en global udfordring. EverShelter og Dansk Flygtningehjælp har i flere år samarbejdet om at udleve denne vision. Dansk Flygtningehjælp har blandt andet testet det prisbelønnede ’Lifeshelter’ i flygtningelejre i Irak og Uganda – et marked som EverShelter ellers ikke har adgang til. ’Lifeshelter’ blev testet for ydeevne, brugertilfredshed og mulighed for lokal produktion.

”Samarbejdet med Dansk Flygtningehjælp har medført værdifuld data til vores produkt- udvikling samt inspireret til nye markeds- strategier for EverShelter.”

– Jakob Christensen, CEO og Stifter, EverShelter Aps

 

VIDEO: Sådan skaber vi et succesfuldt samarbejde: