Eksempler på partnerskaber

Dansk Flygtningehjælp har sammen med udvalgte virksomheder udviklet længerevarende og gensidigt fordelagtige samarbejder. Fordelen er, at alle bidrager med netop det de er bedst til, til fordel for verdens flygtninge.

Et partnerskab med Dansk Flygtningehjælp kan fx bidrage til at styrke virksomhedens brand, give virksomheden mulighed for at udvikle og afprøve nye idéer og forretningskoncepter og samtidig øge motivationen hos medarbejderne. Nedenfor kan du se eksempler på nuværende partnerskaber.

 

MIKKELLER - CSR-partnerskab med fokus på Syriens flygtningebørn

Mikkeller producerer øllen HELP til fordel for børn på flugt. Hele overskuddet fra øllen HELP går til Dansk Flygtningehjælp og det er Mikkellers plan at brygge den på ny hvert år, så støtten er vedvarende.
Da Mikkel Borg Bjergsø, ejeren af mikrobryggeriet Mikkeller, så billeder af flygtningebørn, der sover på den bare jord ved grænseoverskæringer, i flygtningelejre eller i en fremmed by var det soleklart for ham, at han måtte gøre noget.

“Det var slet ikke til at bære. Vi kan debattere flygtningeproblematikken nok så meget, men når man ser disse billeder bliver det så soleklart, hvad essensen er, og kontrasten til vores egne børn og liv bliver enorm,”

- Mikkel Borg Bjergsø, Founder, Mikkeller

 

Mikkeller Help øl

 

PERNILLE CORYDON – Kreativt CSR-partnerskab bygget på et håb om fred

Smykkedesigneren Pernille Corydon har i tæt samarbejde med Dansk Flygtningehjælp skabt smykkekollektionen Peace Collection. Kollektionen repræsenterer et stille håb om fred og ønsket om en lysere fremtid for de alt for mange børn, som levet et liv på flugt. Overskuddet fra Peace Collection går til støtte af arbejdet i de børnevenlige zoner i Libanon.

 Peace Ørestikker Pernille Corydon

 

DOGOOD – Når en god idé bliver til en app

DoGood er en digital genbrugs butik, hvor man støtter en velgørende organisation ved at sælge ting man ikke længere bruger. Salgsprisen går ubeskåret til sælgerens udvalgte organisation. Dansk Flygtningehjælp er sammen med 16 af de andre største velgørende organisationer i Danmark med i projektet. Bag projektet står en række sponsorer og organisationer, der har en målsætning om at skabe en ny, nem måde, som folk kan donere på.

"Med DoGood håber vi at bidrage til at Dansk Flygtningehjælp og andre organisationer kan gøre en stor forskel for dem, der har brug for hjælp. Secondhand er trendy og i stor vækst. Samtidig er der mange der gerne vil støtte et godt formål. Det er det vi har samlet i en nem og brugervenlig app."

- Frederik Sjørslev Søgaard, fra DoGood

 Do Good

 

THI THAO – CSR-partnerskab med stor opbakning

Modehuset Thi Thao er i et velgørende partnerskab med Dansk Flygtningehjælp. Designeren bag, Vi Ramlov Hyttel, har blandt andet allieret sig med en række kendte danske kvinder for at samle penge ind til fordel for børn på flugt. Ellen Hillingsøe, Sofie Gråbøl, Cecilie Hother og Saseline Sørensen er bare nogle af de kvindelige ambassadører, som er trukket i smukke kreationer fra Thi Thao og samtidig slår et slag for verdens flygtningebørn.

”Jeg ved hvor frygtelig meget mange af flygtningene går igennem, og så er det ligegyldigt hvor de kommer fra og hvilken religion de har. Jeg vil bare gerne hjælpe, så nogle af de små børn ikke skal leve uden deres familier eller risikere at dø på vejen mod en tryggere tilværelse.”

- Vi Hyttel, Designeren bag Thi Thao

Thithao Sasseline -2 (2)