Fotograf: Martin Thaulow
Fotograf: Martin Thaulow

Om kampagnen #færreflygtninge

Hvert minut, hver dag, året rundt bliver tre nye mennesker tvunget på flugt. I alt 65 millioner mennesker har hovedkulds forladt deres hjem. Halvdelen er uskyldige børn, der sulter, tørster og mangler et trygt sted at sove om natten. Tallet ser kun ud til at stige.

Den 20. juni offentliggør FN nye officielle tal for, hvor mange mennesker, der er på flugt. Og vi mener ikke, at vi længere kan lade stå til, mens tallet bare stiger og stiger. Særligt i nærområderne, hvor over 90% af alle mennesker på flugt, befinder sig. 

For der er løsninger! Sammen kan vi skabe momentum og appellere til, at verdens ledere forpligter sig til at finde holdbare løsninger. 

Når du skriver under her, bliver din underskrift afleveret til Udenrigsminister Anders Samuelsen forud for FN’s generalforsamling i september 2018. Og det er det rette sted at aflevere underskrifterne. For politikerne har magten til at løse de globale problemer, der driver mennesker på flugt. 

Fortæl Anders Samuelsen, at du ønsker #færreflygtninge!

Underskriftindsamlingen er afsluttet. Opdateret 21. sep. 2018

 

Alle fotos til kampagnen er taget af fotograf Martin Thaulow, som siden 2014 har arbejdet med at portrættere flygtninge og dokumentere deres livsforhold i en lang række af verdens lande. Martin er stifter af Refugee.Today (https://www.refugee.today) en webportal, der giver mennesker på flugt et ansigt og en stemme. Læs mere om Martins arbejde på: https://www.martinthaulow.com