Øvrige henvendelser

Ringer du fra en skole? Kontakt vores Skoletjeneste 'Spørg DFUNK'

'Spørg DFUNK' er Dansk Flygtningehjælps skoletjeneste. Her besvarer vi spørgsmål om alt fra asylregler til flygtningelejre.

Hvis du er folkeskole- eller gymnasieelev og gerne vil stille spørgsmål i forbindelse med dit skolearbejde, kan du kontakte os på tlf: 2810 0165, mandag til torsdag kl. 9:30-12:00 eller på mail: spoerg@dfunk.dk

Er du blevet kontaktet af os?

Har vi ringet til dig?
Vi samarbejder med eksterne telemarketingbureauer, der ringer til private i tidsrummet mandag – torsdag kl. 8-21, fredag kl. 8-20 og lørdag-søndag kl. 10-18.

Er du i tvivl, om vi har forsøgt, at ringe til dig, eller har du spørgsmål kan du kontakte os på:
Tlf. 3373 5190
bidrag@drc.dk

Har du mødt os på gaden?
Du kan møde vores kolleger på offentlige steder som for eks. et indkøbscenter i din by, hvor de fortæller om Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i udsatte områder, og giver folk mulighed for at støtte vores arbejde. Du kan kende os på, at vi har Dansk Flygtningehjælps logo på tøjet, samt et identifikationsskilt med navn på.

Har du spørgsmål til dit nytegnede medlemskab eller til vores gadekampagne i det hele taget, er du velkommen til at henvende dig på: Tlf. 3373 5190
bidrag@drc.dk

Vi vil gerne i kontakt med dig og alle andre, så vi kan samle støtte til det arbejde, som vi laver. Læs mere om hvordan vi gør

Landsindsamling - tilmelding, afmelding m.m.

Tilmelding og afmelding som indsamler:

Tlf. 3373 5111
indsamler@drc.dk

Generelt om Landsindsamlingen:
Tlf. 3373 5170
landsindsamling@drc.dk

Bidrag - tilmelding, ophør, SKAT, adresseændring mv.

Tlf. 3373 5190
bidrag@drc.dk

Stillinger / praktikplads

job@drc.dk

Se ledige stillinger

Generalsekretær

Christian Friis Bach
Tlf. +45 3373 5130
christian.friis.bach@drc.dk

Parkering i Borgergade

Dansk Flygtningehjælp råder ikke over gæsteparkeringer. Vi henviser til parkering på gaden eller i p-husene Borgergade og Landgreven.

Varelevering i Borgergade

Leveringsadressen er Borgergade 4, 3. sal. Brug dørtelefonen for at kontakte receptionen for adgang. Vær opmærksom på, at porthøjden til gården er 3,2 meter.