Nyheder

Hanan Fritidspuljen

Populær Fritidspulje modtager igen ansøgninger fra flygtningebørn

08.01.2018

Mandag den 8. januar er den populære Fritidspulje genåbnet for ansøgninger, efter at den har været midlertidigt lukket på grund af overvældende succes.

Myanmar rohingya dreng

Stor julegave fra Novo Nordisk Fonden til fordrevne rohingyaer

20.12.2017

Der er ekstra hjælp på vej til de hundredtusinder af rohingyaer, som er blevet fordrevet fra deres hjem på grund af urolighederne i Myanmar.

Ymen Closure Of Airport

Den humanitære krise i Yemen bliver værre dag for dag

14.12.2017

Mere end to års ubarmhjertig konflikt i Yemen har ødelagt millioner af menneskers liv. Over 20,7 millioner mennesker i Yemen har brug for humanitær hjælp, hvoraf 9,8 millioner har decideret akut behov for hjælp. Omkring 17 mill...

Generelt Foto Djibouti

IBM og Dansk Flygtningehjælp går sammen om stort projekt

29.11.2017

Udviklingen af en datamodel skal gøre det nemmere og hurtigere at sætte ind i det humanitære arbejde med flygtninge og migranter.

Yonatan dreng spiller fodbold fritidspuljen

Populær fritidspulje til flygtningebørn kan genåbne efter generøs støtte

29.11.2017

Den populære ’Fritidspuljen’ under Dansk Flygtningehjælp, som giver flygtningebørn mulighed for at gå til fritidsaktiviteter, kan nu genåbne efter generøs støtte blandt andet fra Ståle Solbakken og Ole Kirk’s Fond.

Mother w children in Iraq camp by Noe Falk Nielsen

På tide at genoptage kvoteflygtningeordningen

27.11.2017

Sammen med en række danske kunstnere, debattører, professorer, journalister og generalsekretærer for humanitære organisationer lyder budskabet: Danmark bør tage kvoteflygtninge.

Risk Education In A Mosul School Photo By Noe Falk Nielsen

220.000 trænet i hvordan man undgår miner og bomber i Irak

23.11.2017

Kampene i Irak har efterladt en potentielt dødbringende arv af bomber, granater og andre ueksploderede materialer i områderne, hvor Islamisk Stat indtil for nyligt havde magten. Risikoen for de civile er stor, men det er vanske...

Rohingya _2017_mor _barn _umbraco (1)

100.000 rohingyaer får hjælp fra Landsindsamlingen

16.11.17

Takket være den massive opbakning til Landsindsamlingen får Dansk Flygtningehjælps indsats for de fordrevne rohingyaer nu en tiltrængt saltvandsindsprøjtning på 1,5 mio. kr.

Lesvos Moria Edit2

Krænkelser af grundlæggende rettigheder i EU's hotspots

15.11.2017

Flygtninge og asylansøgere oplever en række rettighedsbrud, når de ankommer til de såkaldte hotspots i Italien og Grækenland. På samme tid er specielt de græske hotspots blevet en form for afskrækkelsespolitik fra EU's side, vi...

Flygtningebørn

Fokus på flygtningebørn

13.11.2017

Halvdelen af verdens flygtninge er børn. Men hvad vil det sige at være flygtningebarn? Det forsøger Dansk Flygtningehjælp sammen med DR og en række organisationer at svare på op mod Børnerettighedsdagen.