Foto fra Go' Morgen Danmark

Poul Krebs og band hylder frivillige og siger 'Kom indenfor'

Musikerne Poul Krebs og band vil gerne sende en stor tak til alle de mennesker, der virkelig gør en forskel i Danmark. De har derfor startet initiativet ’Kom indenfor’ sammen med Dansk Flygtningehjælp og KFUM’s Sociale Arbejde.

25.01.2018

Gennem hele foråret 2018 giver Poul Krebs og band fire billetter til hver af deres 24 koncerter til to lokale ildsjæle, som kan invitere en flygtning eller en anden på kanten fælleskabet med til koncerten.

Det er Dansk Flygtningehjælp og KFUM’s Sociale Arbejde, der lokalt finder aftenens gæster.

”Vi vil gerne invitere nogle af dem indenfor, som af en eller anden grund er blevet sat udenfor døren – og på samme tid hylde alle de frivillige som gør den store forskel,” siger Poul Krebs om sit og bandets engagement i ’Kom Indenfor’.

Poul Krebs 2

Både Dansk Flygtningehjælp og KFUM’s Sociale Arbejde er yderst glade for initiativet:

”For mange flygtninge er frivillige den vigtigste indgang til det danske samfund. De yder en enorm indsats over hele landet og fortjener i den grad, at blive hyldet. ’Kom Indenfor’ er en rigtig god mulighed for at opleve noget sammen, på lige vilkår,” siger Lone Tinor-Centi, Chef for Frivilligafdelingen.

”Sårbare mennesker er ofte fattige på oplevelser og netværk. ’Kom Indenfor’ er en kærkommen lejlighed til, at mennesker i udsatte livssituationer kan deltage i et fællesskab. Samtidig er det en anerkendelse af det enormt vigtige arbejde, som frivillige yder,” siger projektleder for KFUM's Sociale Arbejde Malene Simonsen.

Har du lyst til at blive frivillig?

Læs mere om Dansk Flygtningehjælp og om at blive frivillig her: flygtning.dk/frivillig

Læs mere om KFUM’s Sociale Arbejde og om at blive frivillig her: kfumsoc.dk/frivillig

Vil du invitere frivillige og udsatte indenfor?

Har du eller din forening/klub/organisation lyst til at sige ’Kom indenfor’ kan du læse mere her: flygtning.dk/frivillig/kom-indenfor   

Poul Krebs live 2018:

Se hele touren her: http://poulkrebs.org/