Velgørenhedsauktion

Byd på Bruce

Nu kan du blive den heldige ejer af to billetter til Bruce Springsteen & The E Street Band, når de spiller live i Telia Parken. Er du mere en "beliber", kan du få fat i to biletter til den totalt udsolgte koncert med Justin Bieber den 1. oktober.
 
 

28.04.16

I anledning af FNs internationale flygtningedag den 20. juni samarbejder Dansk Flygtningehjælp med Lauritz.com om en velgørenhedsauktion, der går i luften den. 10. juni. Der er gode sager på spil. 

Midlerne fra årets auktion går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps nødhjælpsarbejde i og omkring Syrien, hvor der lige nu er et enormt behov for hjælp. Lauritz.com donerer alle tænkelige auktionsomkostninger, og auktionen er dermed en ideel og anderledes mulighed for reelt at gøre en forskel for mennesker i en ekstremt udsat situation. 

Auktionen på Lauritz.com skydes i gang fredag den 10. juni og sidste mulighed for at placere sit hammerslag er tirsdag den 21. juni 2016. 

Det kan du byde på

Auktionen er et overflødighedshorn af godter, og du kan blandt andet byde på: 

  • Seks Grand Prix Stole af den internationalt anerkendte designer Arne Jacobsen.
  • Et møde på tomandshånd med sexolog Jakob Olrik, når han inviterer indenfor til en rødvinsdate i hans egen private lejlighed med udsigt over Christianshavn.
  • 2x billetter til Bruce Springsteen & The E Street Band live i Telia Parken.
  • 2x billetter til den totalt udsolgte koncert med Justin Bieber den 1. oktober.
  • En eksklusiv sejltur på Københavns kanaler i selskab med Abdel Aziz Mahmoud, der er tidligere vært på Aftenshowet og desuden forfatteren bag Hvor taler du flot dansk!.