Landsindsamlingen er en god oplevelse at dele med sine børn.

Gå med til Landsindsamlingen 2018

Den 4. november går tusindvis af danskere på gaden for at samle ind. Det er nemt at melde sig til som indsamler – og det er nu, du skal gøre det.
 
 

05.10.2018

Så er det lige om lidt, at danskerne sammen med Dansk Flygtningehjælp går på gaden og samler ind til mennesker på flugt ude i verden. Og hvis ikke der allerede er sat kryds i kalenderen, så er det nu, lyder det fra projektleder på Landsindsamlingen Camilla Paarup:

”Jeg opfordrer alle til at tage tre timer ud af søndagen og bruge dem sammen med os til at gøre en reel forskel for de mennesker, der har allermest brug for det lige nu.”

Selvom tusindvis af danskere allerede har meldt sig til Landsindsamlingen, mangler der stadig indsamlere i hele Danmark. Men det håber Camilla Paarup ændrer sig:

”Vi vil gerne sikre, at alle danskere får besøg af os 4. november, så de får mulighed for at give et bidrag. Hver en krone tæller.”

Tag børnene med

For mange er efteråret en travl tid, og weekenderne er allerede ved at være fyldt godt op med familiebesøg og udflugter. Men Camilla Paarup håber, at Landsindsamlingen kan blive en efterårstradition på lige fod med den årlige svampetur, mormors fødselsdag og Halloween.

For Landsindsamlingen er en god anledning til at mødes om et større formål med sine venner og familie. Ikke mindst for børnefamilierne:

”Vi oplever, at mange forældre bruger indsamlingen til at få en oplevelse sammen med deres børn, hvor de får talt sammen om alle de ting, der foregår ude i verden, og som børnene hører om og kan blive kede af. Landsindsamlingen er en konkret måde at give børnene en følelse af, at de også kan hjælpe.”

Når børnene er færdige med at samle ind, får de et diplom med regnestykker på, så de kan regne ud, hvor mange mennesker på flugt, de har hjulpet med hytter, skolegang og rent drikkevand.

Støt Landsindsamlingen

Din støtte til vores Landsindsamling giver mad, husly og beskyttelse til børn og familier, der har mistet alt.

Støt her >