Love is...

Dansk Flygtningehjælp og Ben & Jerry’s har indgået et samarbejde for at sætte fokus på alt det vi deler som mennesker. Mennesker er forskellige, men uanset baggrund er vi mere ens, end de fleste tror. Er du nysgerrig på at møde flygtninge og hjælpe dem godt på plads i Danmark? Eller vil du skrive under på, at verdens ledere må blive bedre til at hjælpe flygtninge?

Sådan kan du hjælpe:

  

Bliv frivillig - Love is -kampagne

 

> Bliv frivillig

 

 

 

BLIV FRIVILLIG I DANSK FLYGTNINGEHJÆLP

Som frivillig mødes du med flygtninge og hjælper dem med at få en god start i lokalområdet. Du kan enten være med i en gruppe, hvor I er mange frivillige og flygtninge der mødes om forskellige aktiviteter, eller du kan blive netværksperson for en enkelt flygtning. De fleste bruger et par timer om ugen på at være frivillig.

 

DFUNK - Ung Til Ung


> Deltag i DFUNK

 

 

DELTAG I DFUNK

Deltag i en DFUNK gruppe, tag på udflugter, arranger fællesspisning, dyrk sport eller hvad I ellers kunne have lyst til sammen. DFUNK er vores ungdomsorganisation for unge på 16-30 år, både med og uden flygtningebaggrund.

 

 

Everylifecounts

 

> Skriv under

 

 

SKRIV UNDER PÅ AT HVERT LIV TÆLLER

Lige nu er over 70 millioner mennesker i verden drevet på flugt. Over halvdelen er børn, der bliver frarøvet deres barndom og traumatiseret af krigens rædsler. Vi kræver, at verdens ledere i solidaritet forpligter sig til at hjælpe flygtninge. Flygtninge er menneskeliv. Hvert liv tæller.