SÅ NEMT ER DET

Søndag den 3. november går det løs igen. Tusindvis af danskere samler ind til mennesker på flugt, og vi håber, at du vil være med.

I år samler vi ind til at give mennesker på flugt et hjem. For alle har brug for et sted at kunne sove, spise og være trygge sammen med deres familie. Uanset om det er et telt, en hytte eller et hus.

Meld dig som indsamler og være med til at bygge nye hjem for verdens mest udsatte mennesker. Så nemt er det:

- Tilmeld dig her og sæt kryds i kalenderen
- Mød op 3. november på dit lokale indsamlingssted
- Vælg en rute og brug 2-3 timer på at samle ind

DET GIK PENGENE TIL I 2018

Sidste år smed gavmilde danskere intet mindre end 13 millioner kroner i indsamlingsbøsserne. De har allerede gjort en kæmpe forskel for mennesker på flugt i nogle af verdens værste kriser.

I Yemen har vi delt telte og nødhjælp ud samt sikret adgang til hospitaler og rent drikkevand. I og omkring Syrien har vi renoveret tusindvis af midlertidige boliger, hjulpet syriske børn i skole og forældre i arbejde. I verdens største flygtningelejr i Cox’s Bazar i Bangladesh har vi uddelt materiale til at bygge over 23.000 hytter og sørget for beskyttelse til tusindvis af udsatte familier.

I det hele taget har pengene gjort os i stand til at rykke hurtigt, når kriserne ramte. Tusind tak for hjælpen.

VIDEO: Vores medarbejder Courtney Cox fortæller, hvordan vi hjælper i verdens største flygtningelejr i Cox’s Bazar i Bangladesh.

 

Støt Landsindsamlingen med:

200 kr

0 Mennesker kan få drikkevand i en måned
0 Køkkengrej og sæbe til en familie
0 Midlertidigt tag over hoved til en familie