Tilmeld dig nu og få mine fotoreportager direkte i indbakken, når jeg rejser til verdens usynlige kriser.

Når du tilmelder dig, får du samtidig adgang til at modtage nyheder og tilbud fra DRC Dansk Flygtningehjælp.

Få et indblik i verdens usynlige kriser

Jeg hedder Jan Grarup. I over 30 år har jeg rejst til verdens brændpunkter og krigszoner for at dokumentere historien med mit kamera. Jeg har været vidne til folkemord, hungersnød og krig, og selvom de oplevelser giver ar på sjælen, så føler jeg, at det er min pligt at vise resten af verden, hvad der sker. At fotografere er ikke bare et job for mig. Det er mit liv.

I år rejser jeg sammen med DRC Dansk Flygtningehjælp til konflikter, vi kun sjældent ser og hører om. Jeg tror på, at vi sammen gør en forskel, når vi giver en stemme til mennesker, der flygter for at overleve krige og konflikter.

Vi skal blandt andet til Bosnien, Sydsudan og Den Centralafrikanske Republik. Du vil i den kommende tid modtage mails fra mig, hvor jeg deler fotos og fortællinger fra mine rejser.

Hvorfor usynlige kriser?

En usynlig krise er kendetegnet ved, at der er lav mediedækning og lav politisk vilje til at løse den. Men det er også kriser med store menneskelige omkostninger, og mennesker som har brug for akut hjælp, hvis de skal overleve. DRC Dansk Flygtningehjælp er til stede i de fleste usynlige kriser i verden for at yde akut hjælp til de allermest udsatte mennesker på flugt.

Sammen gør vi en forskel, når vi giver en stemme til mennesker, der flygter for at overleve krige og konflikter.