Giv lys i mørket - 125 kr.

Med dette gavebevis giver du solcellelamper til fem familier på flugt, så de kan lave mad, læse, arbejde og føle sig trygge i den mørke vinter.

I mørke tider samles vi om lyset, for lys skaber varme, tryghed og fællesskab. Sådan er det også for familier i flygtningelejre, hvor der bliver helt mørkt, når solen går ned. Al aktivitet stopper og familierne kan ikke lave mad, børnene kan ikke læse lektier, og det er svært at finde vej mellem teltene.

Med bæredygtige solcellelamper bliver dagligdagen for mennesker på flugt nemmere og tryggere, og de får mere tid til de daglige gøremål selvom det er mørkt.

Køb gavebevis

Giv varme i kulden - 315 kr.

Med dette gavebevis giver du varme tæpper og madrasser til tre børn på flugt, så de kan få et trygt sted at sove i den mørke vinter. 

I mørke tider samles vi om varmen, for varmen skaber hygge, tryghed og fællesskab. Men for mennesker på flugt er det et spørgsmål om overlevelse at kunne holde varmen. Mange bor i tynde og utætte telte eller udbombede huse uden vinduer og døre. Kulde, sne og blæst trænger lige igennem, og mange har ikke andet tøj med sig, end det de flygtede i.

Med tæpper og madrasser får mennesker på flugt varme i en kold og barsk hverdag. De kommer tørre og varme gennem vinteren, og børn får et trygt og rart sted at sove. 

Køb gavebevis

Giv varm mad i vinterkulden - 495 kr.

Med dette gavebevis giver du varme måltider i en måned, så et barn på flugt kan blive mæt i den kolde vinter.

I mørke tider samles vi om måltidet, for mad skaber fællesskab, hygge og varme. Men for mennesker på flugt er et varmt måltid også et spørgsmål om overlevelse. Et liv på flugt betyder ofte et liv i fattigdom, hvor det er svært at skaffe mad nok til at give sig selv og sine børn.

Et måltid gør ikke bare sultne børn mætte. Det giver dem mulighed for at vokse og udvikle sig, så de kan gå i skole og klare sig selv. Et måltid mad er et lyspunkt, som familien kan samles om i en barsk dagligdag. 

Køb gavebevis