Vær med

Velkommen!

Vi er meget glade for, at du vil være med! Som frivillig i Dansk Flygtningehjælp kan du være med på mange forskellige måder. Måske har du lyst til at være ven eller mentor for en flygtning, eller måske vil du være med i en gruppe, hvor man laver hverdagsrådgivning og lektiehjælp. Måske drømmer du om at blive en del af en madklub. Hvad end du vælger, så skal vi nok støtte dig hele vejen!

Se hvor vi søger frivillige på kortet

Du kan bruge kortet nedenfor til at se, hvorhenne vores grupper mangler frivillige lige nu. Hvis du finder noget, som du vil høre mere om, er du velkommen til at tage kontakt til den ansvarlige lokale koordinator, som kan hjælpe dig i gang.

Fandt du ikke noget på kortet? Så udfyld tilmeldingsformularen

Hvis du ikke finder noget for dig på kortet, så kan du i stedet udfylde vores tilmeldingsformular. Så kontakter vi dig, så snart vi har fundet en aktivitet, som vi tror vil være noget for dig. Jo mere du fortæller os om dig selv og hvad du ønsker, jo nemmere er det for os at finde noget til dig. Typisk kan det tage et par uger, men vi lover, at vi skynder os så meget vi kan! 

Udfyld tilmeldingsformular