NYHEDER

Søg støtte til madklub

Frivillige i Dansk Flygtningehjælp kan søge op til 4.000 kr. til madklub-arrangementer i perioden 1. april til 31. august 2017. Ansøgningsfrist er den 27. marts 2017.

Har I lyst til at starte en madklub? Søg støtte her!

Dansk Flygtningehjælp har fået en donation på 50.000 kroner til madarrangementer i frivilliggrupperne. Derfor lancerer Frivillignet nu en pulje, som frivilliggrupperne kan søge til lokale ”madaftner”.

Tak for jeres indsats i 2016!

21.12.16

En julehilsen til alle frivillige i Dansk Flygtningehjælp

Fodevare _indsamling _154

Frivilligt discountsupermarked for flygtninge i Aarhus

Frivillignet Aarhus har med støtte fra lokale butikker etableret en billig fødevare-uddeling, hvor flygtninge kan fylde en bærepose med madvarer for tyve kroner.

Dansk Flygtningehjælp laver face2face-kampagne

Dansk Flygtningehjælp vil hverve flere bidragsydere

Nu kan unge flygtninge også søge Fritidspuljen

Dansk Flygtningehjælp udvider nu ansøgerkredsen til Fritidspuljen, der støtter børns fritidsliv. Fremover kan unge mellem 18 og 30 år på integrationsydelse også søge puljen.

Nu kommer de lave ydelser

Landets kommuner er nu i gang med at varsle og orientere flygtninge om kommende nedsættelser i deres økonomiske ydelser.

DFH vil styrke sin støtte til civile flygtningehjælpere

Gennem kurser, rådgivning og nye organiseringsformer får en bredere offentlighed nu adgang til Dansk Flygtningehjælps viden om frivillighed i relation til flygtninge.

Stor tilfredshed med Frivillignet blandt flygtninge og frivillige

I efteråret 2015 gennemførte Frivillignet to undersøgelser blandt henholdsvis flygtninge og frivillige. Undersøgelserne dokumenterer stor tilfredshed med den frivillige indsats og identificerer behov for udvikling på en række p...

Retningslinjer for hjælp til familiesammenføring

Vær opmærksom på, at det er rådsøger selv, der skal besvare spørgsmålene i ansøgninger.