Intra

Intra er for alle frivillige

Intra er Dansk Flygtningehjælps database over grupper, aktiviteter og frivillige i Frivilligafdelingen. Databasen bruges af medarbejdere og koordinatorer til at administrere den frivillige indsats og trække statistik. Alle frivillige har mulighed for at logge ind og oplyse stamoplysninger og vælge, om man har lyst til at modtage nyhedsbrev og bladet Frivillig fra Dansk Flygtningehjælp.

Så snart du er oprettet som frivillig og bliver tilknyttet en aktivitet, modtager du et login til Intra på din oplyste e-mailadresse. 

Hvis du har glemt dit kodeord, så kan du benytte linket ”glemt kodeord” - lige under login-feltet på Intra til at få et nyt kodeord. Du skal bare indtaste den e-mailadresse, du har opgivet i forbindelse med dit frivillige arbejde (den du modtager mails fra os på), så får du mulighed for at vælge et nyt kodeord.

Kom godt i gang med Intro til Intra eller Gå til Intra 

Få hjælp til Intra

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Mathilde Aalborg Nielsen på mathilde.aalborg.nielsen@drc.dk eller på telefon 3373 5024 (Mathilde er studentermedarbejder to dage om ugen, og derfor er det typisk nemmest at fange hende på e-mail)