Bliv frivillig

TILMELDING

Som frivillig i Dansk Flygtningehjælp kan du gøre en forskel for flygtninge i en af de mange frivilliggrupper og aktiviteter. Vi hjælper dig med at komme i gang som frivillig, og vi giver dig støtte og vejledning, når du har brug for det i din indsats. 

Vi forventer, at du følger vores etiske retningslinjer i din indsats, og at du kan sætte et par timer af om ugen til det frivillige arbejde. Hvis det lyder som noget for dig, så udfyld tilmeldingsformularen, og så kontakter vi dig, når vi har fundet en gruppe og aktivitet, som passer til dine ønsker. 

GÅ TIL TILMELDING

 

FIND EN GRUPPE ELLER AKTIVITET

Du er velkommen til at kontakte vores lokale frivilliggrupper, for at høre om du kan være med. Du finder en oversigt over vores grupper her (åbner i nyt vindue). Nogle af vores grupper laver også opslag på www.frivilligjob.dk, når de mangler nye frivillige. Du finder alle disse opslag ved at gå til www.frivilligjob.dk og klikke på Dansk Flygtningehjælp i menuen.

 

DFUNK ER FOR DE HELT UNGE FRIVILLIGE 

Hvis du gerne vil lave aktiviteter med unge flygtninge, så er Dansk Flygtningehjælp Ungdom (DFUNK) måske noget for dig. DFUNK laver aktiviteter med unge flygtninge og sætter ind med politisk oplysningsarbejde i hele landet.

Læs mere om DFUNK