Du kan gøre en forskel

Som frivillig mødes du med flygtninge og hjælper dem med at få en god start i lokalområdet. Det gør underværker for flygtninges hverdag og styrker deres overskud og tro på fremtiden.

Du kan være med i en lokal frivilliggruppe, hvor du hjælper med sprog og lektier, og alt muligt praktisk som kan være svært for flygtninge at klare på egen hånd. Og så er der et væld af spændende aktiviteter i frivilliggrupperne. Du kan også være med som netværksperson eller mentor for en flygtning eller flygtningefamilie, hvor I opbygger en tættere relation. Ligemeget hvad du vælger at være med til, så venter der dig en masse spændende møder og oplevelser.

Alle kan være med som frivillig, og du kan blive frivillig alene, sammen med din partner eller med hele din familie. Typisk bruger man et par timer om ugen eller måneden på aktiviteten. 

Start med at udfylde tilmeldingen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med nogle forslag til, hvordan du kan være med som frivillig i nærheden af dig. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis der er nogle typer af aktiviteter, som du gerne vil være med til eller hvis du vil bidrage med nogle særlige kompetencer.