Substance Lab støtter Dansk Flygtningehjælp

Substance Lab har indgået et erhvervspartnerskab med Dansk Flygtningehjælp og støtter dermed mennesker på flugt.
 
 

Lige nu er knap 60 millioner mennesker på flugt fra krig, konflikter og naturkatastrofer, og det er Substance Lab ikke blinde overfor.

"Selv nørder som os, der foretrækker at koncentrere os om, hvad der foregår inde bag skærmen, er ikke blinde for de massive udfordringer som rigtigt mange mennesker rundt om i verden desværre er udsat for hver dag. Vi ville give et bidrag til at gøre deres hverdag bedre, og Dansk Flygtningehjælp virkede som en oplagt partner”, fortæller Jakob Skjerning, ejer af Substance Lab.

Substance Lab er et digitalt udviklingshus med to medarbejdere, der brænder for at lave lækre onlineløsninger for kunder, der har brug for mere end ”bare” en hjemmeside. For Substance Lab er det vigtigt at støtte op om velgørende formål og i år er valget faldet på Dansk Flygtningehjælp.

"Medarbejderne har i fælleskab valgt at indgå samarbejdet med Dansk Flygtningehjælp, og vi er glade for at kunne være med til at gøre en – om end lille, så ikke ligegyldig – forskel,” siger Jakob Skjerning.

Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største humanitære organisation, og arbejder i 40 brændpunkter verden over. I 2015 blev arbejdet udvidet i Europa som følge af det stigende antal af flygtninge, og organisationen er nu til stede i Serbien, Makedonien og Grækenland – udover arbejdet i Danmark.

Med økonomisk støtte fra Substance Lab kan Dansk Flygtningehjælp hjælpe flygtninge til en bedre hverdag og på sigt hjælpe dem med at komme i gang med livet igen, når fred gør, at de atter kan vende tilbage til deres hjem.