Stjernegaard Rejser

"Vi har set mange steder, hvor vi har lyst til at hjælpe"
 
 

”Vi valgte at blive erhvervspartner, fordi vi selv rejser rigtig meget over hele verden og ser mange steder, hvor vi har lyst til at hjælpe,” fortæller Asger Domino fra Stjernegaard Rejser.

Stjernegaard Rejser A/S har indgået et erhvervspartnerskab med Dansk Flygtningehjælp og støtter dermed vores indsats i verdens brændpunkter, hvor vi yder akut nødhjælp og etablerer varige løsninger for mennesker på flugt fra krig og katastrofer.

Stjernegaard Rejser, der er etableret i 1990, udvikler og sælger rejser til en lang række oversøiske rejsemål som f.eks. Bali, Cuba, Peru og Brasilien.

”Vi valgte at blive erhvervspartner, fordi vi selv rejser rigtig meget over hele verden og ser mange steder, hvor vi har lyst til at hjælpe. Vi betragter Dansk Flygtningehjælp som en meget professionel organisation, som vi har stor tillid til administrerer de midler, de får tildelt på en god måde,” forklarer Asger Domino fra Stjernegaard Rejser.

Han fortæller, at de 30 medarbejdere har taget rigtig godt imod nyheden om samarbejdet med Dansk Flygtningehjælp.

”Der er ingen tvivl om, at vores medarbejdere bliver glade og stolte, når de på den måde er med til at støtte et godt formål. Erhvervspartnerskabet er en god måde at sikre en støtte af en vis størrelse, og samtidig bidrager det til vores bevidsthed om at gøre en forskel. Vi er også stolte over at kunne vise vores partnerskab med Dansk Flygtningehjælp på vores hjemmeside,” fastslår Asger Domino.

Hver dag bliver mennesker tvunget bort fra deres hjem, familie og fremtidsplaner på grund af blodige krige og konflikter. Støtte fra dansk erhvervsliv er enorm vigtigt for Dansk Flygtningehjælps arbejde, fordi den gør det muligt at rykke hurtigt ud med hjælp, når kriser opstår. Den økonomske støtte fra Stjernegaard Rejser A/S styrker Dansk Flygtningehjælps arbejde med at sørge for livreddende nødhjælp, mad, rent drikkevand, husly og bæredygtige løsninger i nærområderne.

 

Læs mere om Stjernegaard Rejser her.