SIGNAL Arkitekter støtter verdens flygtninge

I dag på verdensplan er mere end 45 millioner mennesker på flugt fra krige, konflikter og naturkatastrofer. I mange krisesituationer betyder hurtig basal nødhjælp forskellen på liv og død.
 
 

Derfor er SIGNAL indgået et erhvervspartnerskab med Dansk Flygtningehjælp, der skal hjælpe børn og voksne med at overleve i konfliktsituationer og med at etablere en tilværelse, hvor end de er.

”Vi besluttede at blive erhvervspartnere med Dansk Flygtningehjælp fordi det ligger os meget på sinde at hjælpe flygtninge i kriseramte områder og hjælpe dem til en bedre fremtid”, siger Gitte Andersen, adm. direktør og partner i SIGNAL.

SIGNAL er en konsulent virksomhed der arbejder med udviklingsprocesser og programmering af byggeprojekter. For virksomheden er det vigtigt at udformningen af fysiske rum kan bidrage til at sammenføre mennesker og kultur og derved skabe værdi og relationer mellem mennesker.

Af samme årsag lægger det også virksomheden naturligt, at give en håndsrækning til mennesker i nød.

”Det er vigtigt for os at tage ansvar som virksomhed, og vores medarbejdere er glade for at være en del af en virksomhed, som har overskud til og mulighed for at hjælpe andre”, udtaler Gitte Andersen.

Støtten fra dansk erhvervsliv er enorm vigtig for Dansk Flygtningehjælps arbejde, fordi bidrag fra gør det muligt at rykke hurtigt med nødhjælp, når kriser opstår.

Hver dag bliver mennesker tvunget bort fra deres hjem og arbejde, familie, drømme og hele livsgrundlag på grund af krige, konflikter og naturkatastrofer.

Med økonomisk støtte fra SIGNAL er det muligt for Dansk Flygtningehjælp at hjælpe flygtninge til en værdig tilværelse der, hvor de flygter hen. Og også at hjælpe dem med at komme i gang med livet igen, når fred gør, at de atter kan vende tilbage til deres hjem.