People In Focus støtter Dansk Flygtningehjælp

Konflikten i Sydsudan er en af verdens største nutidige kriser. På bare et år er næsten 2 millioner drevet på flugt og 3,8 millioner mennesker har hårdt brug for humanitær hjælp.
 
 

Med økonomisk støtte fra erhvervspartnere som People In Focus er det muligt for Dansk Flygtningehjælp at rykke hurtigt ud med nødhjælp til flygtninge i verdens brændpunkter. Blandt andet har Dansk Flygtningehjælp udnyttet sin regionale tilstedeværelse i Øst- og Centralafrika til at hjælpe mere end 350.000 sydsudanesere på flugt fra krig og ødelæggelse i såvel Sydsudan som nabolandene Uganda, Kenya og Ethiopien.

People In Focus giver rådgivning til både danske og internationale virksomheder med fokus på at matche kompetencer og ønsker mellem specialiserede medarbejdere og virksomheder. Som en naturlig del af People In Focus’ aktiviteter er virksomheden løbende i kontakt med mennesker fra mange forskellige steder på kloden.

Og netop denne kombination af dansk og internationalt fokus stemmer godt overens med Dansk Flygtningehjælp, for som ejer Jørgen Trojel udtaler: ”som virksomhed lægger vi vægt på at være socialt ansvarlige, også i en international sammenhæng. Det er vigtigt for os, på et rent medmenneskeligt plan, at de for hvem det er muligt, støtter dem for hvem livet er blevet umuligt. Derfor finder vi det naturligt, at vi med vores internationale udsyn prøver at gøre vores del i forsøget på at hjælpe de mennesker, der uforskyldt er blevet ofre for denne verdens kriser”.

Bidraget til Dansk Flygtningehjælp er også blevet taget godt imod både af medarbejdere og kunder. ”Det er min oplevelse, at det såvel internt som eksternt er blevet opfattet særdeles positivt, at vi også lægger vægt på vort sociale ansvar”, fortæller Jørgen Trojel. Og fortsætter: ”når valget er faldet på Dansk Flygtningehjælp, så skyldes det organisationens struktur, som er med til at sikre at støtten når de mennesker, den er tilsigtet”. Af denne grund støtter People In Focus for andet år i træk Dansk Flygtningehjælp.