Gaveideer.dk hjælper mennesker med gaver – både i Norden og i verdens brændpunkter

Gaveideer.dk har set muligheden for at starte et samarbejde med Dansk Flygtningehjælp og nå ud til mennesker, der er tvunget på flugt.
 
 

Gaveideer.dk er en online webshop med gaver til alle typer modtagere og anledninger. Virksomheden viser ikke blot gavemulighederne, men hjælper deres kunder med at finde de helt rigtige gaver uanset om det handler om julegaver eller fødselsdagsgaver - eller sværere idéer som en indflyttergave til svigermor.

”Den udfordring vi hjælper vores kunder med; ”hvad skal jeg give i gave?” er en privilegeret problemstilling, vi kender til i den vestlige verden, og vi er glade for at være eksperter på dette område. Med samarbejdet med Dansk Flygtningehjælp så vi en mulighed for at hjælpe dem, vi ikke aktivt har mulighed for at nå ud til eller støtte gennem vores almindelige forretningsmodel og gøre noget godt”, siger landsdirektøren Lasse Modler.

Gaveideer.dk har i dag omkring 100 medarbejdere med over 15 forskellige nationaliteter, der varetager opgaven med at finde de bedste gaver inden for tre kategorier: almindelige produkter, oplevelser og personlige gaver med for eksempel personligt foto eller indgravering. Medarbejderne har modtaget nyheden om et samarbejde med Dansk Flygtningehjælp med åbne arme.

”Vores medarbejdere har reageret meget positivt og har udvist stor glæde for vores beslutning om at støtte op om en god sag. Samtidigt har det styrke fællesskabsfølelsen i virksomheden,” fortæller Lasse Modler.

For Lasse Modler betyder det meget, at virksomheden kan bidrage til omverdenen og holde fast i en velgørende og medmenneskelig profil.

”Det er vigtigt for os ind i mellem at se lidt ud over vores internet-verden, og se de ting der rører sig omkring os. Om det kan gøres ved at bidrage med noget frivilligt arbejde eller ved at støtte en god sags tjeneste afhænger af situationen. Vi er sikre på at samarbejdet vil bidrage til det billede og den profil, vi ønsker at bibeholde både internt i virksomheden, blandt vores medarbejdere samt udadtil”.

Støtten fra Gaveideer.dk gør det muligt for Dansk Flygtningehjælp at rykke hurtigt ud når kriser opstår i verdens brændpunkter. Den økonomiske støtte, som Dansk Flygtningehjælp modtager fra det danske erhvervsliv, styrker arbejdet med blandt andet at sørge for akut nødhjælp, rent drikkevand, husly og bæredygtige løsninger i konflikternes nærområder.

Gaveideer opererer i både Danmark, Sverige, Norge og Findland, og du kan læse mere om virksomheden og få hjælp til at finde de rigtige gaver på disse sider: Gaveideer.dk, Presenter.se, Gaveideer.no og Lahjat.fi.