Strategiske partnerskaber

 
 

Dansk Flygtningehjælp har sammen med udvalgte virksomheder udviklet længerevarende og gensidigt fordelagtige samarbejder. Fordelen er, at alle giver netop det de er bedst til, til fordel for verdens flygtninge. Nedenfor kan du læse om nogle af de partnerskaber, vi har. 

Har du en idé til et partnerskab eller ønsker du blot mere information, så er du altid meget velkommen til at kontakte os: erhvervspartner@drc.dk / 3373 5280

 

Mikkeller -logo
Mikkeller
Mikkeller producerer øllen HELP til fordel for børn på flugt. Hele overskuddet fra øllen HELP går til Dansk Flygtningehjælp og det er Mikkellers plan at brygge den på ny hvert år, så støtten er vedvarende.

 

Charity
Charity Bakery

Livet på flugt er en næsten ubegribelig prøvelse - især hvis man er barn! Dansk Flygtningehjælp samarbejder med Charity Bakery om at hjælpe flygtningebørn tilbage i skole og genskabe en så normal og børnevenlig hverdag som mulig.

 

 

Stone
Stone Group
Hvad hvis dit firmas gamle IT-udstyr kunne hjælpe flygtninge i stedet for at samle støv i kælderen? Samarbejdet mellem Stone Group og Dansk Flygtningehjælp sikrer at Stone Group donerer pengene for dit brugte IT-udstyr til Dansk Flygtningehjælp.

 

 

Thi _thao
Thi Thao
Kvinden bag det danske modehus Thi Thao, Vi Ramlov Hyttel, kom til Danmark som bådflygtning uden sine forældre, da hun var en lille pige. Som tak for den hjælp, hun selv fik da hun kom til Danmark, har hun allieret sig med en række kendte danske kvinder om at rejse penge til blandt andet Dansk Flygtningehjælp.