Akut behov for humanitær hjælp

Den katastrofale eksplosion i Beirut den 4. august har ramt Libanon på det værst tænkelige tidspunkt. Landet kæmper i forvejen med at huse 1,5 mio. syriske flygtninge i en politisk urolig situation og midt i en dyb økonomisk krise, der allerede har skubbet 60% af befolkningen ned under fattigdomsgrænsen.

Du kan hjælpe. For 275 kroner kan du give en hel familie hjælp til mad og husly i en uge, og dermed give uvurderlig hjælp i denne fuldstændig tragiske og kaotiske situation.

Der er akut behov for humanitær hjælp, og tusindvis af frivillige libanesere, lokale og internationale organisationer arbejder sammen lige nu for at få Beirut genoprettet hurtigst muligt. Spredningen af Covid-19 i byen er på det hidtil højeste niveau, og gør dette arbejde endnu vigtigere at udføre HURTIGT.

Det hjælper vi med

Vi rykker ind med hjælp til familier, der har mistet deres hjem i eksplosionen, så de kan købe mad og få midlertidigt tag over hovedet. Og vi sikrer børn, der er ofre for konsekvenserne af eksplosionen, adgang til psykologhjælp.

Vi følger situationen dag for dag, og prøver sammen med de lokale organisationer, at handle på de behov der opstår, så vi giver den bedst mulige hjælp både på kort og lang sigt til de tilskadekomne og hjemløse familier.