Børneattest

Hvorfor beder vi om børneattest?

For at skabe trygge rammer for mødet mellem frivillige og flygtninge er det vigtigt, at vi indhenter børneattest fra frivillige i Dansk Flygtningehjælp, som færdes fast blandt børn og unge under 15 år. Af børneattesten fremgår det, om man er dømt for overgreb mod børn, og alle organisationer, der beskæftiger sig med børn, har pligt til at indhente disse attester. 

Sådan indhenter vi din børneattest:

1. Udfyld nedenstående formular.
2. Hold øje med din e-boks, hvortil Politiet sender en anmodning om indhentelse af din børneattest. Der kan godt gå et par uger før du modtager noget på e-boks.
3. Godkend Politiets anmodning på e-boks inden for 14 dage efter du har modtaget den. 
NB: Hvis du ikke godkender anmodningen fra Politiet på e-boks inden for 14 dage, annullerer Politiet bestillingen af din børneattest. I så fald er du nødt til at starte helt forfra i processen og lave en ny anmodning til os om at indhente din børneattest. Hold derfor godt øje med e-boks og godkend Politiets anmodning så snart du kan.

NB. Uden bindestreg

Når du har udfyldt og sendt formularen, modtager du en kvittering på den e-mailadresse, du har oplyst. Dette må ikke forveksles med Politiets anmodning på e-boks, som du skal godkende senere.